GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Fra Fanø skal lyde .....
Kære besætning på Nausikaa
Hvorfor ligger i stadig på Lanzarote, når i sejler i en Najad?
Vi sidder i øjeblikket på Fanø og nyder kaffe efter middagen - solen varmer os gennem den store rude på altanen, så det føles som 23 grader, men de er kun 14.
Vi er blevet hundeejer for en weekend, da Pia & co er til badmintonstævne i Vejen og har sammen med et vennepar overtaget Glamsbjergvej.
De kommer og henter Svante (hunden) her på Fanø, når drengene er færdig med at spille og det gør den ene oftest, når han har vundet turneringen - der er jo lidt arv efter morfaderen.
Nå, hvornår tage i af sted til Afrika?

af Ole Knudgaard

hej hej.
Lige en hilsen fra det forårs dejlige Gårslev. Vi nyder at det endelig er blevet godt vejr. John har travlt i Freya, og jeg holder skansen hjemme.
I dag skal vi til fødselsdag hos Pernille,på søndag kommer alle ungerne her. Så må vi se om påskeharen har været på besøg i haven, den bliver de aldrig for store til at gå på jagt efter. Jeg kan se at I har det godt, og at vejret er med jer. Kan Í nu have en god tur mod Marokko og pas godt på hinanden.
En stor og kærlig hilsen
John og Kirsten

af John Ljungberg

Besøg i "Marokko"
Hej
Lige et lille hint. Vi har i dag under vores besøg i Epcot Center i dag også "besøgt" Marokko. Det var et af de mere spændende lande at besøge og absolut anbefalelsesværdig og det bliver spændende at hre om jeres evt. besøg. Ellers nyder vi at have samlet familien til en masse spændende oplevelser. Store badedag i Clearwater var således helt i top. Vi glæder os også over varmen og sidste nyt fra DK siger at foråret er på vej, så det bliver fint at komme hjem til.
Fortsat god vind fremover!
Kærlige hilsner fra
Ulla og Sv. Erik

af Ulla og Sv. Erik

Kære Skipper og Skipper
Først bli'r det forår og viberne kommer, det blomstrer med dit og med dat.
Så bli'r det sommer og dagene længes med sol og med slet ingen nat.
så bli'r det efterår, bladene falder vejret bli'r mørkere, men,
så bli'r det vinter og når den er gået, så starter vi forfra igen. . . .

Jeg ved ikke, om I kender denne børnesang, jeg synes den er så sød, og kom til at tænke på den, da jeg læste om at I kørte mod Kbh. i snevejr og fløj en tur og så var det sommer. . .

Her er det forår, og cyklerne er kommet frem, vi har også været i haven på samme tid i dag, og sluttede af med en portion dejlig varm suppe. JØnner er i gang med at pløje, og der køres gylle ud, det er sikre tegn på forårets komme, og en dejlig tid venter forude.

Vi ønsker jer alle fire en rigtig god og stor og spændende sejltur og glæder os til at læse om det hele.

Kærlig hilsen til jer - og til jeres børn, som jeg er sikker på ser denne side en af dagene.

Knus fra Esther

af Esther Lykke Skaarup

Bare det var mig.
Kirsten og jeg snakker jo selvfølgelig dagligt om vores tur til La Gomera og Tenerife, og rigtig meget om hvor dejligt det var at være sammen med Jer.
Jeg har haft planer om at få gang i arbejdet med klargøring af FREYA, men vejret - og specielt temperaturen har i den grad styret lysten.
Vi har selvfølgelig meldt os til Pinseturen, det må da blive en god oplevelse, hvis alle jeres positive ord om Najadernes' pinsetræf passer. Men hvorfor skulle de ikke det, det plejer jo at passe hvad I siger. Vi glæder os.
Vi håber I får glæde af bådbladets korte beskrivelse af farvandet omkring Gibraltar.
En hilsen fra os til Jeres nye rejsevenner, og alt det bedste til Jer alle.

KH FREYA

af John Ljungberg

God vind....
Til hele besætningen på Nausikaa, men mest til de nylig påmønstrede gaster ;o)
Jeg håber, at I alle får en fantastisk tur, i de for jer ukendte farvande,...men ikke mindst under varmere himmelstrøg.
KH Sigurd (Oles søn)

af Sigurd

Hilsen fra Bækmarksbro
Hej igen.
Velkommen igen på skibet. Jeg håber at i må få nogle gode stunder sammen med jeres gæster.Her i Bækmarksbro har det været frostvejr de sidste par nætter så sommeren er ikke kommet endnu. Vi har det godt hele familien og ønsker det samme for jer.
Venlig hilsen.
Karl Peder Graversen

af Karl Peder Graversen

Til lykke med fødselsdagen
Kære Martin
Bedre sent end aldrig- Vi ønsker dig et stort til lykke med fødselsdagen i forgards.
Mange hilsener til dig og din kone fra
Anna marie og Leif.

af Anna Marie og Leif

Tillykke med dagen kære Martin ....
I løbet af dagen har jeg tænkt på, hvad jeg skulle skrive til dig i dagens anledning - det er jo trods alt et noget skarpt hjørne, så man skal vel vise det hensyn at formulere sig lidt blødt - du er jo mand. Olga er netop kommet fra bridge og spørger helt naturligt af omsorg til dig, om jeg har fået skrevet en hilsen til dig, og det har jeg jo .... Men straks går jeg i gang. Jeg sad faktisk og redigerede billeder fra vor fælles tur Portugal - Madeira. Jo jo, jeg ville også have fået skrevet en hilsen selv om Olga ikke har kommet hjem inden midnat, men nu får hun æren - man skal være god ved de, der er 65+. Så glæd dig til fremtiden og nyd nutiden. Hilsen her fra Glamsbjergvej / Ole

af Ole Knudgaard

Tillykke
kære Inge Lise og Martin!
Hjertelig tillykke med fødselsdagene! i får lige en ekstra hilsen håber i har fået smserne!
Vi glæder os til snart at se jer igen!
kh. Jørn og Birthe

af Birthe

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  »91-100«  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274