GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

En hilsen fra Haderslev
Hej I søfarende! Lige en hilsen her fra det sønderjyske for at fortælle at det er i dag vi skal til skolejubilæum i Gudme. Der er tilmeldt ca 600 elever og lærere, så det bliver spændende at være med til så stor en fest. I sidste uge fik vi Carla til at plante blomster, idet hun kom med Rasmus, som vi skulle have med til Anholt, og så sendte vi blomster med hende hjem.Mange hilsner fra Møller og Kirsten

af Kirsten Hansen

En lille hilsen
Kære Skipper og Skipperinde. (Faktorernes orden er ligegyldig!) Hvor er det spændende at læse om jeres oplevelser. Jeg kunne lige tænke mig at have været med på den natsejlads - sikke en oplevelse det må have været.. Vi har indset at vi ikke kan indhente jer med vores 15 fod og 40 heste, så vi holder os til Virksund og omegn. Og har det godt med det. Især nu da vi begge har certifikatet! Vi melder alt vel fra Karup og Ingstrup, og ønsker jer fortsat god tur. Jeg ser frem til at læse jeres udførlige og velskrevne sider næste gang. Kærlig hilsen Esther

af Esther

FREYA vil også afsted.
Hej med Jer.
Det er næsten alt for galt at vi andre skal gå herhjemme på havnen og have travlt med at rigge til, så vi også kan komme af sted..
Det er dejligt at se/fornemme Jer slentre af sted og nyde tilværelsen i fulde drag. Vi synes virkelig I har fortjent det. Det er også helt spændende at opdage, at du Martin har en poetisk åre. Det vidste jeg slet ikke. Kirsten siger at det har hun da altid vidst.
Jeg fik mast på idag, så nu begynder det at ligne noget med at vi kan komme sf ated til Pinse. Ikke mere denne gang - bare fortsæt med at nyde det. Mange kærlige hilsener fra

af Kirsten og John

En STOR hilsen fra Smørum
Hej dernede.
Dejligt at følge jer og høre godt nyt og at vi nåede at hilse på inden afrejsen. Det har jeg lidt samt turen til Rødding og Karup fra, men for ikke at spamme jeres mailbox får Henriette og Henrik en cd med, når de i morgen tager til koncert i Århus med logi hos Majken og Jakob.
Her alt vel ovenpå de ca. 50mm regn det sidste døgn og dejligt at vejret fra i morgen vil arte sig bedre. Noget vore nye beplantninger dog kunne lide...
Herligt at høre, at I så hurtigt har fundet den nye hverdagsrytme. Det lover godt for at det bliver krydderier og ikke bryderier, der kværnes hos jer.
De kærligste hilsner fra Ulla og Sv. Erik

af Sv. Erik Lykke Mose

En hilsen fra Hanne og Jan
Hej Inge Lise og Martin. Selv om vi ikke kender hinanden særlig godt (nabo ved vinterklargøring) vil vi alligevel tillade os at skrive til Jer og herunder også følge Jer tæt. Vi håber at I er kommet godt af sted og har det godt. Det var en flot afsked i holdt Kolding. Flot skib - ny poleret og med alle signalflag sat. Da I sejlede fra Kolding så vi da I passerede Paradisbugten og satte kursen syd over. Nu håber vi at I vil dele Jeres oplevelser med os andre herhjemme i DK. De bedste hilsner - Hanne og Jan

af Hanne og Jan Rebsdorf

God tur
Hej begge to.
Kirsten og jeg ønsker selvfølgelig rigtig god tur til jer begge - og til alle der til enhver tid sejler på Nausikaa.
Det var rigtig dejligt at vejret tillod os at tage ordentlig afsked med jer. Det var også dejligt at møde de andre, der tog afsked. Det sker jo ikke så tit at vi har lejlighed til at mødes.
Imorgen - 10 maj - regner vi med at FREYA bliver sat i vandet i Brejning. Hun er godt nok blevet flot med nyt teak-dæk og diverse andre forbedringer. Vi glæder os meget - og regner fortsat med at vi rejser til pinse.
Mange knus herfra.

af Kirsten og John

En hilsen fra Vrigsted
Tak for sidst, tak for dejligt selskab og tak for mad. Det var lidt (læs: meget) hårdt at sige farvel til jer, men sådan er det jo med Fru Lykke Hansen (måske os begge to ;-)...der er let til tårer, når man siger - omend ikke farvel så på gensyn til nogle man holder af.
Marie-Louise indledte ugen med en sprængt trommehinde og mellemørebetændelse. Det har vi ikke prøvet før, men vi er bestemt ikke i tvivl om, at det gør ondt. Vi har været på lægebesøg og Marie-Louise videregiver lægens forklaring: Jeg er forkølet i øret mor!! Hun har stadig lidt feber, så ungerne og jeg tager en hjemme-hygge-dag. Morten er taget til København for at starte op med slangen.
God bedring til besætningen og fortsat god tur.

Knus

af Susanne

Kære Inge Lise og Martin
Vi er meget glade for at vi fik lov til at være med til at sende jer afsted på den store tur, det var rigtig hyggeligt, at vejret var perfekt til havneafskeden nød vi på jeres vegne.
At vejret desværre er slået om, ja det er jo sømandens lod, det kender vi jo lidt til fra vores tur til Holland med jer, men derfor behøver det jo ikke at ske hver gang Kielerkanalen skal passeres
Sidst på ugen lysner det og lad så det følge jer fremover, men først skal den 10 maj overståes med frygtelig vejr det har Lea spået,i må bære over med mig.Vi håber også at Inge Lise er over sit maveonde her i skrivende stund.

Knus Anne Lis og Launy

af Launy

Tak for sidst
Kære Inge Lise og Martin.
Tak for sidst - det var dejligt at møde jer på havnen i det flotte vejr. Efter en håndbajer og en bolle - så var det vi hørte Martin spørge Inge Lise om hun ville med ham ud at sejle...... og lidt senere kunne vi vinke jer afsted og dele jeres forventninger til evenyret, der nu langt om længe er begyndt. Det var så flot at se jer sejle ud af havnen.Jeg kan melde alt vel på land og håber det samme hos jer.
Alle de gange jeg har hørt dig tiltalt og omtalt som Lykke - det føles så hyggeligt og rigtigt, Inge Lise.
Kærlig hilsen og god vind fra Esther

af Esther Lykke Skaarup

God tur!
I ønskes begge en kanon, fantastisk tur i det våde element. Pas godt på hinanden og godt på jer selv. Og husk nu Lykke: et timelønsnummer og en tjans som fast fast ved en spiseforstyrret eller konsulent for oversygeplejersken, det kan vi altid finde ud af.
Og til dig Anders: jeg er stadig lidt benovet over dine projekter i baghaven, det må jeg sige, men jeg gætter på, at det er på plads, inden I sejler til Hejlsminde.
Mange hilsner
Heine Rasmussen, Kolding Sygehus

af Heine Rasmussen

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  »191-200«  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274