GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Fra FREYA
Det ser ud til at I har en rigtig god - og velfortjent - tur.
FREYA ligger 'alene' lige nu i Kristianopel. Den har opført sig eksemplarisk siden søsætning i Stockholm.

Vi er hjemme for at bisætte min mor. Vi forventer at rejse tilbage til FREYA igen på tirsdag den 18 juli.

Vi håber I må fortsætte med at have en rigtig god tur.
KH Kirsten og John

af John Ljungberg

HURRA - så er der bryllup i familie
Det var en flot invitation der lå i postkassen i går. I har da noget at glæde jer til, når I engang når hjem. I fik den vel inden de forlod jer i sidste uge. Her er det for alvor blevet sommer. I går var temp over 30 grader, så nu venter vi på weekend og så er det Anholt der kalder. (Badevandet er rigtig godt nu).
En varm sommerhilsen fra Kirsten og Møller

af Kirsten

Hilsen fra Egernvej
Hejsa alle ombord!
Lige en lille sommerhilsen inden vi tager til Tjekkiet, Ungarn og Kroatien. Jeg har forsøgt et par gange at få kontakt til Inge Lise, men forgæves, jeg kan nu se at hun er vel ankommet til Nausikaa, så vi må ses når ferien er overstået. Vi glæder os til at høre om Skotland og deres destillerier :o) m.m.
Mange varme sommerhilsener
Jørn & Birthe

af Jørn & Birthe

regnvejr i Thorsø
Kære Skotlandsfarere!
Lige en lille våd hilsen fra Thorsø. Det regner meget i dag. - så vi er spændt på, om det blir bedre til i morgen, hvor vi har planlagt at sætte kurs mod Tunø. Vi vil komme til at savne jer - men det er dejligt at vide, I har det godt.
Mange knus fra Bodil.

af Bodil Lykke Mose

Hej Nausikaa
Hej alle på Nausikaa.
Vi sidder lige oppe hos Jens og Inge og skal snart til at spille kort.
Og så ville vi lige minde jer om, at PÅ TIRSDAG GÅR TUREN TIL TUNØ.

Vi håber at i alle har det godt.

Kærlige hilsner Thorsøboerne. - Lea

af Lea

En kærlig hilsen fra Kolding
Kære Martin, Kære Anne-Lis og Launy
En lille hilsen herfra, vi følger jer på jeres færden og kan forestille os, hvor spændende det må være. Vi har også været på de store "have" , vi har være på Lyø og Avernakø, det smager altid lidt af fugl ikke?
Vi er nu kommet i landet igen og sender jer alle tre de bedste ønsker om en fortsat god tur.
Kærlig hilsen fra Poul og Sonja

af Poul og Sonja

Så nåede I frem!
Kære Anne Lis, Launy og Martin.
Nu, hvor det meste er pakket - det bliver en l a n g dag på arbejde i morgen - ja, så er det da dejligt at se, Nausikaa venter på den næste besætning. I flg. vejrmeldingerne har det nok ikke været så sjovt for Jer de sidste par dage - men håber, I alligevel har haft det godt.
Lige nu er jeg "gæst", men inden længe er det min tur til at være "gast".
Jeg tager toget til Århus i morgen aften, så jeg er fremme ved 22-tiden. Rasmus vil køre mig til banegården, Jakob vil hente mig, så hvad mere kan jeg ønske mig?
Det er lidt trist, jeg slet ikke får mulighed for at være ombord sammen med Jer, AL&L, men så er det godt, der er noget, der hedder Jazz i Haderslev! Jeg ønsker Jer god tur hjem - og Martin, du kan godt pudse kyssetøjet!

af Inge Lise

En lille hilsen fra Thorsø.
Hej Martin og co.
Her en lille hilsen herfra Thorsø. Vi vil snart få sat vores nye telt op så vi kan se om det hele er parat til TUNØ FESTIVAL:-) I år har vi jo ingen kyndige til at hjælpe os med at sætte telt op.

Vi håber i har en god rejse. :-)

Kærlige hilsner fra os i Thorsø.

af Os i Thorsø :-)

Efterlysning!!!
Altså farfar.....hvornår kommer der et postkort til os. Vi vil så gerne se, hvordan det ser ud der, hvor du er.
Farfars yngste barnebarn er ved at blive stor - bruger næsten ikke sut mere og tisser af og til på potten (det hjælper at sidde og hygge sig med en bog og synge "Mester Jakob").
Nu sender vi så snart farmor afsted - vi er ellers ikke meget for at give slip på hende - hun giver nemlig is :-) og sover nogle gange hos os. Super hyggeligt. Men du savner hende vel også - så vi besøger hende søndag, og giver hende en ordentlig knuser som farvel og på gensyn.
Fortsat god tur - farfar. Vi savner dig og spørger tit til dig.

af Christian og Marie-Louise

En hilsen fra Haderslev
Vi følger jo lidt med hver dag, for at se hvor langt I er nået, og hvordan det går Jer. Nu er det da endelig blevet godt hver her også, og det betyder at Møller er fløjet til Anholt et par dage. Vi kan forstå at det var en hård tur over til Skotlant, og den virus der ramte jer, er nok den samme som den Anholtfærgen er så frygtelig befænkt med.
Kan I have det rigtig godt allesammen. I ønskes fortsat en god tur.

af Kirsten Hansen

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  »211-220«  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274