GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Kære Inge Lise, Martin og Co.
Endnu en hilsen her fra Lindved - desværre med regnvejr igen igen.
Heldigvis havde vi flot solskin i går lørdag, hvor vi var i Rumbasse (ja, det er altså Vorbasse marked, men Marie-Louise insisterer på at kalde det Rumbasse:-)) Hun og morfar var oppe i det store pariserhjul, og hun spørger, hvornår hun skal derop igen - "Man kan se over hele pladsen mor!!".

Christian er begyndt at rejse sig helt op nu, så der står ikke noget på sofabordet, som små nysgerrige fingre ikke må få fat i.

Morten er i Århus for at forberede Royal Rockfest i anledning af, at Mary og Frederik besøger byen. Han kom hjem i morges og tog afsted nogle timer efter....hmmm, han så ærlig talt også ret træt ud. Han holder fri tirsdag, hvor vi skal ned at hente hans tøj. Jakken skulle lige en tur under symaskinen, men det skulle være klar til afhentning tirsdag - for søren han bliver en flot gom - selv svigerinden måtte komplimentere hans frække rø....!!

Ellers har vi det (stadig) godt. Vi var til fødselsdag hos Jakob - dejligt at få lov til at fejre ham. Marie-Louise og jeg bagte kagemand til ham, og hun pyntede den med slik - jeg tror ikke, der var en kvadratcentimeter på dén kagemand, som ikke var dækket med slik :-)

Vi kigger lige forbi huset tirsdag, og græsset trænger nok også til at blive slået. Kan I have en fortsat god tur. Dejligt at høre, at I fik lov at opleve lidt natteroderi i Amsterdam.

knuser

af Susanne

Hej skrummeløre og co.
Jeg har lige været inde og læse jeres logbog, og det lader til, at I desværre ikke har haft meget bedre vejr, end hvad vi kan præstere her i Danmark. MEN, nu tyder det på, at sommeren så småt er ved at finde vej - og puha, hvor vi trænger til det. Håber, det også kan finde vej til Jer.
I dag har været den første dag, hvor ungerne og jeg har kunnet være i haven uden regntøj eller varm jakke. Og hold da op, hvor vi nød det. Marie-Louise og jeg gravede årets første kartofler op. Hun syntes godtnok det var spændende da vi skulle spise....at hun selv havde fundet dem ude i jorden :-).
Morten er taget til Samsø, og i morgen tager vi i storcentret - vi skal have fundet en cykelhjelm til Marie-Louise.
Ellers sker der ikke så meget. Dog er der to væsentlige ting, som nu er kommet på plads til brylluppet: menuen og musikken. Morten og jeg skal ud at prøvesmage menuen på et tidspunkt....tænkt at blive inviteret et så fint sted hen af sin kæreste HERLIGT. (det kan han også sagtens gøre, for det er på fakkegravs regning :-)
Nå, I ønskes alle en fortsat god tur.

knuser

af Susanne

Hej Inge Lise og Martin
Vi ville lige sende jer en frisk Pinse hilsen, håber i nyder det på Samsø.
Vi glæder os til sommerens turer med NAUSIKAA sammen med jer.

Knus og god vind fra Anne Lis og Launy

af Anne Lis og Launy

Ohoj !!
Sad lige og drømte lidt om sol og sommer, og så kom jeg lige forbi gæstebogen.
Og så fik jeg lyst til at afsætte lille spor.
Vi ses

Mange hilsener til alle der kommer forbi gæstebogen.

John

af John Ljungberg

Hep heey!
Så er tandbørsten pakket, og sidste arbejdsdag før turen er påbegyndt. Vi glæder os meget til turen, det bliver godt med lidt ferie!

af Jakob

Hej farmor og skrummeløre:-)
Jeg bliver altså nødt til at fortælle jer, hvad jeg har lavet i dag....Jeg har været i legestue. Mor og jeg har været ude at se på den legestue, hvor jeg skal gå. Der var MANGE legesager og en masse børn. Og så har de et sørøverskib på legepladsen. Jeg syntes det var rigtig sjovt at lege med de andre børn. Jeg skal derud igen i morgen, hvor mor lader mig være der lidt selv.
Jeg bliver bedre og bedre til at tisse på potte - det smutter en gang i mellem på mor og fars gulvtæppe - men så er jeg blevet helt god til at finde et håndklæde....og mor bliver slet ikke sur, når hun ser, at jeg selv tørrer op!!!
Forleden dag fortalte jeg mor, at jeg savner jer lidt, så nu må I altså godt snart komme hjem og sige hej. I skal nok få en stor knuser og en mutter.
Mor, far og jeg tager på ferie mandag, men mon ikke vi kan finde på noget hygsomt inden vi tager afsted.
Nu skal jeg sove, for jeg var til fødselsdag i går hos onkel monsi, og jeg kom sent i seng.
Stort knus fra Marie-Louise.
(og jeg skal hilse fra far og mor.)

af Marie-Louise

Tak for turen!
Her fra København på vej hjem til Århus siger Birgitte og jeg tak for en dejlig uge ombord på Nausikaa. Fortsat god tur!

af Birgitte & Jens-Erik

Kære Inge Lise, Martin og co
Endnu en hilsen fra Lindved. Der er vendt op og ned på nogle ting mens I har været væk, men alt taget i betragtning - så går det godt. I morgen tager Marie-Louise og jeg (sus) igen til Skagen for at gøre mor, far, monse og søs selskab. Vi trænger til at komme væk. I øjeblikket går det stærkt med Marie-Louises sprog og forleden dag hentede hun selv sin potte og sagde, at hun skulle tisse. Vi hentede bøger og dælme om hun ikke tissede i potten. Hun var så stolt kan I tro.
Den lille i maven har det også godt - jeg tror, jeg er både blå og grøn indeni, men det er dejligt at mærke så meget liv.
Bethina fødte en lille datter sammme dag, som morfar døde - det er da dejlig livsbekræftende. Det var en smuk begravelse og I skal have tak for opmærksomheden.
Kærlig hilsen fra Sus
Også knuser fra Morten og Marie-Louise

af Susanne

Hilsen fra Lindved
Kære farmor og farfar.
Så kom sommeren også til Lindved - pyha. i dag har jeg rendt rundt i bar numse, for det var lige lovlig varmt til ble.....det gik lidt ud over min dyne, så nu er den til vask. Mormor og morfar har købt campingvogn, og vi skal til skagen på onsdag - jeg glæder mig. Måske tager mor med eller også kommer hun senere, når hun har været på Samsø sammen med far. Kan I have en fortsat god tur. Stort knus fra både mor og Marie-Louise.

af Marie-Louise

Kære besætning
Tak for mailen - dejligt at høre fra jer. Håber hele tiden at i får noget godt vejr til at slutte af på. Det ser ikke for godt ud her i Dannevang. Igår var der nærmest en halv panik i Nordsjælland. Der faldt lige så meget regn på een dag, som der plejer at falde i hele juli - så der er tryk på når slusen åbner. Vores sommerhus klarede dog strabadserne i fin stil.
Fortsat god tur.

af Mange hilsener fra S/Y KISSER af Brejning

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  »241-250«  251-260  261-270  271-274