GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Tillykke
Kære Martin. Selv om vi lige har sendt en SMS, så skal du da også lige have en hilsen på denne kanal.
Vi håber besætningen får en rigtig dejlig dag.
KH fra FREYA

af John

tillykke med fødselsdagen
Tillykke med dagen i dag Martin.I sidste uge sendte vi en sms til Inge Lise, men den er måske ikke modtaget. Så derfor også et tillykke til Ingelise med fødselsdagen i sidste uge.Hvis I er hjemme på søndag, vil vi lige kigge ind, på vej til Grenå.
Mange hilsener Kirsten og Møller

af Kirsten F Hansen

Fødselsdagshilsen
Hej Inge Lise og Martin
Først en forsinket fødselsdagshilsen til dig Inge Lise. Tillykke. Vi har først været inde på hjemmesiden i går. Vi har været på bådmesse i Fredericia for FTLF 26/27/28 feb. og hjemkommet søndag fik vi Kirstine og lille Lucas på besøg fra England i en uge. Han blev 6 mdr d. 5/3, det var rigtig hyggeligt. Weekenden er gået med søskende besøg (Oles). Så nu er vi begyndt at tænke på hvad vi skal medebringe til Tenerife når vi rejser ned sammen d. 24. Men vi kan jo snakke sammen når i er kommet hjem efter d.12.
Og til dig Martin tillykke medfødselsdagen i morgen. Vi håber du får en hyggelig dag i Santa Cruz sammen med Inge Lise.
Vi glæder os meget til at komme ombord og opleve øerne og Marokko.
Knus Inger Lise og Ole

af Inger Lise og Ole

Til lykke Martin!
Kære Martin!
Rigtig hjertelig til lykke med fødselsdagen i morgen. Jeg ved, at I har haft en dejlig uge sammen med den lille familie, og de når da også lige personligt at ønske dig til lykke med dagen, inden de sætter kursen mod Århus igen. - Her rejste Jens-Erik i morges kl. 05 til Paris, og han kommer først hjem igen på fredag. - Foråret her i Danmark begynder så småt at kunne mærkes. I går havde vi fantastisk solskinsvejr fra omkring middag, og i dag har det også føltes forårsagtigt, selvom solen ikke har vist sig så meget. Det er dejligt at vide og mærke, at hver dag giver en pæn forlængelse af lysets magt, og når vi nu snart går over til sommertid, får vi pludselig en lang lys aften.
I må begge to have det godt og nyde denne smukke del af verden. Hils Maiken og Jakob og ønsk dem en god rejse hjem.
Kærlig hilsen fra os begge
Birgitteaf Birgitte Lolck

Til lykke med fødselsdagen
Hej Inge Lise og Martin.
Så er vores computer i orden igen, så nu må du have et stort forsinket til lykke med føfselsdagen Inge Lise
Vi var i Las Americas fra d. 15-22 februar og havde en skøn ferie, så vi kan sagtens forestille os hvor meget I nyder det. Vi skrev til Jer før vi rejste hjemmefra, men kan nu efterfølgende se at beskeden ikke er gået igennem. Måske kan vi få en snak når I snart kommer hjem på "ferie"
Mange hilsener og fortsat god vind ,
Anna Marie og Leif.

af Anna Marie og Leif

Til lykke!
Kære Inge Lise!
Rigtig hjertelig til lykke med fødselsdagen. Vi håber, at du har haft en dejlig dag med ekstra lækker mad og hilsener. - I glæder jer sikkert til i morgen, lige som Maiken og Jakob glæder sig tll at besøge jer og komme ned til varme og sommervejr. Det bliver også dejligt for jer at få en hel uge sammen med Julie. Hav det godt begge 2 og et godt nyt år til dig Inge Lise. Kærlige hilsener fra os begge
Birgitte

af Birgitte Lolck

Tillykke med fødselsdagen!
Mor/svigermor/farmor du ønskes tillykke med fødselsdagen! Håber (og tror) at skipper vil fejre dig på behørig vis, når vi nu ikke når frem til selve dagen.
Men nu skal vi kun sove en gang mere inden vi skal af sted – og vi glæder os! Her i Århus er der 6 grader og regnvejr, så vi føler ikke at vi går glip af noget ved at tage lidt væk ;)
Vi ses i morgen!

af Julie, Maiken & Jakob

Det er jo ingen skam .....
Det er jo ingen skam at blive væk fra festen, når man ikke har fået budet ... Det kunne da godt være, at vi have taget flyveren, hvis vi var inviteret, men nu håber vi, at du får en dejlig dag sammen med Martin - for vi forestiller os, at festen holdes i morgen, når de tre nordboere er kommet om bord.

Kære Inge Lise - Et stort tillyke med fødselsdagen her fra Glamsbjergvej.

af Olga og Ole Knudgaard

Tillykke til skipperinden med dagen
Kære Inge Lise og Martin
Dejligt at følge, at I har det godt. Først et STORT tillykke til Inge Lise med fødselsdagen og dernæst ønsket om at Martin kan holde bukserne tørre og at I fortsat må få en masse gode oplevelser. Kan I blive ved med at rumme dem?.
Alt vel her i Smørum. Vi har just i dag holdt fælles brunch og fået de sidste ting på plads inden turen går til USA.
Kærlige hilsner fra Ulla & Sv. Erik

af Sv. Erik Lykke Mose

tak for en utrolig dejlig freie.
kæreInge Lise og Martin.
Så er vi hjemme igen, vasketøjet er ordnet, john fundet sin plads ved pcér, så er alt som det skal være.
Men hvor har vi meget at tale om fra vores dejlige ferie om bord i Nausikka.Vi siger jer tusind tak for alt det i glorde for os,mens vi var på besøg. Vi ved at I glæder jer til Julie, Maiken og Jacob kommer, så vi vil ønske jer nogle dejlige dage sammen med dem, og hils fra os.
Kærlig hilsen John og Kirsten

af Kirsten Ljungberg

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  »101-110«  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274