GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Hilsen fra Bjerringbro/Kolding
Hej alle fire!
Tusinde tak for sidst, det var rigtigt hyggeligt at mødes med jer på Æblevænget tidligere på måneden og genopfriske gamle Egernvej-historier og få en status på disse travle bedsteforældres gøren og laden! Vi har besøg af vores mormor og farmor i anledning af både Dorthes og Sarahs fødselsdage, som lige markeres både her og i Århus i morgen.
Fortsat god tur rundt i Middelhavet og omegn...husk nu Kroatien også er et besøg værd, men den tid den oplevelse!!!
Kærlig hilsen Dagny, Dorthe og Jørn

af Jørn Kjærgård

Nogle tager til Rabat ...
andre tager til Middelalderfestival i Horsens. Nogle har en masse varme og mangler måske regn, andre er iført regnstøvler, regntøj paraply og lunt tøj. Sådan kunne vi blive ved, men sådan er det jo.
Det var rigtig dejligt at vi nåede at se hinanden igen, inden I forlod Danmark. Nu håber vi at I alle fire må få en rigtig stor een på opleveren.
Kærlig hilsen her fra

af FREYA

Hilsen til søens folk
Hej Inge-Lise og Martin.
Velkommen om bord igen. Dernæst vil vi sige mange tak for in uforglemmeliig fætter/kusinetræf. Vi håber at I får en god efterår på skibet sammen med jeres venner.Ellers alt vel. Pas nu godt på hinanden og jer selv.
Hilsen
Mie og Karl Peder

af Karl Peder Graversen

kølig dansk sommer
Hej med jer. Ja stønner af varme gør vi ikke, men så kan vi jo få lavet så meget af det der trænger, både her i huset og i båden. Dejlig at høre at I trods varmen nyder livet, vi kan jo læse at I oplever meget . Håber du er frisk igen Inge Lise, det var da en værre omgang.
Vi regner med at sejle omkring 1. juli, HEEELT til Odense jord, men ikke i et step - nej da. Ha det godt.
Knus fra John og Kirsten

af kirsten Ljungberg

Hilsen fra Bækmarksbro
Hej Inge Lise og Martin.
Jeg vil lige sende en hilsen herfra. Vi følger jer trolig på jeres rejse rundt i verden. Jeg har også en hilsen fra resten af familien. De deles om en udskrift af de rejsebreve som jeg udskriver til dem. Vi håber at vi ses en gang.
Mange hilsner fra.
Mie og Karl Peder Graversen

af Karl Peder Graversen

Kommer i her i maj eller ....
Just hjemkommet fra Fanø og færdig med at grave ud til udhus, konstaterer jeg, at Olga har passet sit arbejde i haven på Glamsbjergvej. Da jeg nu kan konstatere, at i har påbegyndt sejladsen nordpå, skal jeg lige høre, om vi skal satse på at håndværkerne skal være færdig til rejsegilde/standerhejsning på Fanø i maj eller om det er ok senere.

af Ole Knudgaard

Ja- der er jo nogen der kan.
Dejligt at se at I nu nyder tilværelsen i Agadir - og omegn. Det er da underligt med den vind, bare man dog kunne spare noget op når det blæser - og bruge det når der ikke er vind nok! Så kunne vi altid sejle som vi gerne vil, så mangler vi kun at kunne spare vindretningen op også.
Nå - men det ligger vist ikke lige for. Vi glæder os meget over at I trods alt fik en fin sejlads. At jerngenuaen skulle anvendes gør vel egentlig heller ikke noget, det er trods alt det man har den til - når det kniber.
Her i Gårslev går det fint. Freya er kommet i vandet, så nu varer det ikke så længe inden hun også skal ud af havnen. Idag - onsdag er vejret lidt kedeligt. Regn og en del kold vind. Så jeg kører nok ned til shoppen i Kolding og bruger nogle penge.
Fortsat god tur til jer alle fire.
KH FREYA

af John Ljungberg

Velkommen til Afrika
Det var dejligt at læse, at i har haft en meget behagelig tur over Atlanten efter den megen ventetid på ordentlig sejlvejr.
Måske hænger tingene sammen, for nu er der kommet omslag i vejret i Danmark med vestlig vind og fronter med regnbyger her de næste par dage.
Vi er på Fanø for at færdiggøre udgravningen til det kommende udhus. Mureren skulle have været her i morgen, men det er lige som vinden - den bliver også væk en gang imellem. Men vejret i lørdags under Lillebælt Halvmarathon var bare super ca. 20 grader og omkring 4 s/m sydlig vind. Olga passede haven imedens oog havde bagt friske boller til fællesspisningen på Bøgelund efter løbernes hjemkomst fra Middelfart. Haverne står i sine flotteste farver med nyudsprungne 'alting'.
Nu må i have en god sejlads op langs kysten.
Hilsen her fra Fanø til jer alle.

af Ole Knudgaard

Frisk fra havbad på Fanø ......
Jeg er netop ankommet til Krinkelkrog nr. 31 efter et havbad 300 m længere mod vest.
Jeg ser at Mads ønsker jeg god vind til den afrikanske kyst, og så skal jeg lige høre, om der er blevet ordentlig sejlvejr, og om i er har smidt fortøjningerne.
Her på Fanø har det været let overskyet hele dagen og omkring de 20 grader med svag vind fra skiftende retninger.
Far her har jo fået en strandbåd- nyudviklet konstruktion, men desværre har det igen været gravearbejdet, der har haft første prioritet. Ærligt - i går lørdag blæste det en hård vind, som i stødene var lige i overkanten til en letvægter som miig. Jeg nærmer mig jo min gamle marathonvægt, men det er jo heler ikke for tidligt, når starten til Lillebælt Halvmarathon går på lørdag.
Nu må i have en rigtig god sejlads - jeg håber i allerede er på vej til det afrikanske.

af Ole Knudgaard

10 kg, 10 tænder og 77 cm
Kære farmor og farfar

Vil bare lige ønske jer god vind til Marocco - og ja, overskriften fortæller jer jo lidt tørre facts om mig lige pt. Hvor dejlig, charmerende og super overskøn jeg i virkeligheden er, kan slet ikke beskrives med ord. Jeg driller mine søskende temmelig meget, men de synes stadig, jeg er evig dejlig :-)...og de er gode til at lege med mig ude i haven og på min nye sansegynge. Det er SÅ skægt, når de tager mig med på rutchebanen, og de snakker noget om, at når det bliver rigtig sommer, så skal vi lande i vand....hmmmm, det må jeg lige se hvad er for noget først. I dag regner det lidt, men ellers har vi været meget ude i haven, for det har været ret fint vejr. I går var Christian til traktortræk (jo jo) sammen med morfar, fætter Mathias og onkel Monse. Mor og jeg var i mødregruppe, far på arbejde med de dersens Danser med Drenge, og Marie-Louise var til fødselsdag.
Tak for fødselsdagskort. Jeg måtte altså lige anmode om lidt assistance til at læse det, men flot var det - og fantastisk go' at sætte tænderne i :-).
Mange knus fra

af Mads (med hjælp fra mor)

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  »81-90«  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274