GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

fra landkrabber til søulke
Kære Inge Lise og Martin. Nu kommere båden snart i vandet og før vi får set os om, sejler I mod syd så frie som de måger I møder undervejs.
Det er bare så godt, I fører jeres drøm ud i livet, og vi ønsker jer af hele vort hjerte god sejlervind. Vi glæder os til at besøge jer på et eller andet tidspunkt et eller andet sted - og til at have kontakt med jer med jævne mellemrum. Vi ses inden I lægger fra kaj, og så får I et mægtigt knus der vil kunne varme jer helt til vi så ses igen. Kærlig hilsen Jønner og Esther.

af Skaarup

Det nærmer sig....
...og det gik for alvor op for undertegnede, da jeg læste Martins log fra 31. marts d.å. Det sætter mange tanker i gang, når farfar og farmor sådan rejser i meget lang tid. Heldigvis gør nutidens moderne teknik det muligt at kommunikere lidt hurtigere end dengang det var med sadeltasker og hest :-) Det vil vi benytte os af - altså den moderne postgang - ikke mindst til at sende billeder af to børnebørn, som jo nok vil spørge en del til farfar og farmor. I dag havde Christian fået et par pakker rosiner....og da han havde tømt dem over havregrynene, begyndte han ganske eftertænksomt at stable dem.....Sådan sad han et par minutter, hvorefter knægten siger: Det her er farfar go' til? Jeg spurgte hvad han mente, og svaret kom promte: at mure!!
Og apropos, så vil vi da nok også benytte lejligheden til at sende opdateringer af huset - såfremt det skrider lidt fremad :-)
Vi kommer til at savne jer, men ønsker jer en rigtig god tur, og så ses vi jo allerede til Jakobs fødselsdag i juli.
Knus

af Fru Lykke Hansen

E.D.R.
Tak for en underholdende aften med sejlberetninger og wisky smagningsoplevelser.
Nu da vi har mulighed bliver spændende at følge jer på den næste tur.

af OZ3FQ Flemming

Tak til alle
Tak til alle der har fulgt Nausikaa's sommertogt 2006 til Skotland, Orkney, Fair Isle og Shetland. Det er dejligt at læse Jeres indlæg i gæstebogen og modtage mails fra kontaktformularen, det gør at man fortsat får lyst til at opdatere logbog m.m.

af Skipper

Så kom I også til Anholt...
Maiken og jeg var et smut på Anholt i sidste weekend - det kan varmt anbefales. Der bor nogle rigtig flinke mennesker på Ørkenvej 47, dem skulle I ta' og besøge ;)

af Jakob Lykke Hansen

Velkommen tilbage til Danmark
Det har være spændende at følge dig og dine besætninger på sommertogtet, ikke mindre spændende har det næppe været for skipperen og besætningsmedlemmerne, og nu venter vi med spænding på at få skippers verbale version, hvor dynamikken og dramatikker har bedre vilkår for at udfolde sig. Vi glæder os til gensynet i Kolding.

af Olga og Ole

Hilsen fra Egernvej
Vel hjemme efter en tur, der gik helt efter planen og til et hus, som uproblematiisk er blevet "sat i gang igen", skal Nausikaa lige have en lille hilsen med tak for en dejlig sommerferie. Skønt at høre Martins stemme kl. 8 søndag morgen, hvor jeg nåede at tænke, hvorfor I dog ikke var kommet af sted? At der var mobildækning fra en boreplatform, havde jeg ikke lige gennemskuet...
Håber, den sidste del af turen bliver vellykket - god hjemtur til Rasmus! - og til Martin: Det bliver dejligt at få dig hjem igen, men først håber jeg, du og Jens får nogle rigtig dejlige dage!
Kærlig hilsen
Inge Lise

af Inge Lise

God tur til Norge
Hej Martin og Rass. Ja så kan vi forstå at i nu må sejle jeres egen sø, nu da pigerne har forladt jer, ville ellers ønske dem god tur hjem da vi regnede med at det først var i aften de tog færgen.
Dejligt at følge jer i logbogen hvor vi kan læse at i har oplevet en masse, som vi glæder os til at høre om og at se billeder fra, at så vejret også er blevet bedre gør det jo ikke ringere for jer.
Rigtig god tur til Norge.

af Anne Lis og Launy

Sommerhilsen fra Århus!
Kære Inge Lise og Martin!
Vi kom i går hjem efter en dejlig uge i sommerhuset i Spodsbjerg. Maiken og Jakob besøgte os fra fredag aften til lørdag. Det er spændende at følge med i jeres rejse, og I lyder til at opleve meget. Ja, nu har vi et bryllup at glæde os til. Inge-Louise og jeg var sidste fredag med Maiken ude at købe brudekjole. Hun bliver en smuk brud. -Kærlig hilsen fra JE & B

af Birgitte Lolck

Hej med jer
Spændende at følge jer på den lange rejse med en masse oplevelser og tak for kortet.
Vi var på en forlænget weekend til Nr.Snede, Karup og Fanø. Vandet var rigtig dejligt og Lærke og jeg boltrede os rigtig. Sommeren har rigtig fået fat og der sukkes efter vand.
Jeg rydder op i TV-byen inden jeg på mandag flytter til DR-byen. Det er lidt specielt...
Alt vel her, -også hos Anita, hvor der er rigtig varmt og Henrik, der med alle pigerne er på vej til Sydfrankrig.
Kærlige hilsner fra Ulla og Sv. Erik

af Sv. Erik Lykke Mose

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  »201-210«  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274