GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Tak for turen!
Her fra København på vej hjem til Århus siger Birgitte og jeg tak for en dejlig uge ombord på Nausikaa. Fortsat god tur!

af Birgitte & Jens-Erik

Kære Inge Lise, Martin og co
Endnu en hilsen fra Lindved. Der er vendt op og ned på nogle ting mens I har været væk, men alt taget i betragtning - så går det godt. I morgen tager Marie-Louise og jeg (sus) igen til Skagen for at gøre mor, far, monse og søs selskab. Vi trænger til at komme væk. I øjeblikket går det stærkt med Marie-Louises sprog og forleden dag hentede hun selv sin potte og sagde, at hun skulle tisse. Vi hentede bøger og dælme om hun ikke tissede i potten. Hun var så stolt kan I tro.
Den lille i maven har det også godt - jeg tror, jeg er både blå og grøn indeni, men det er dejligt at mærke så meget liv.
Bethina fødte en lille datter sammme dag, som morfar døde - det er da dejlig livsbekræftende. Det var en smuk begravelse og I skal have tak for opmærksomheden.
Kærlig hilsen fra Sus
Også knuser fra Morten og Marie-Louise

af Susanne

Hilsen fra Lindved
Kære farmor og farfar.
Så kom sommeren også til Lindved - pyha. i dag har jeg rendt rundt i bar numse, for det var lige lovlig varmt til ble.....det gik lidt ud over min dyne, så nu er den til vask. Mormor og morfar har købt campingvogn, og vi skal til skagen på onsdag - jeg glæder mig. Måske tager mor med eller også kommer hun senere, når hun har været på Samsø sammen med far. Kan I have en fortsat god tur. Stort knus fra både mor og Marie-Louise.

af Marie-Louise

Kære besætning
Tak for mailen - dejligt at høre fra jer. Håber hele tiden at i får noget godt vejr til at slutte af på. Det ser ikke for godt ud her i Dannevang. Igår var der nærmest en halv panik i Nordsjælland. Der faldt lige så meget regn på een dag, som der plejer at falde i hele juli - så der er tryk på når slusen åbner. Vores sommerhus klarede dog strabadserne i fin stil.
Fortsat god tur.

af Mange hilsener fra S/Y KISSER af Brejning

Kære Nausikaa
Dejligt at se at mit ønske er blevet opfyldt. Siden bliver opdateret. Ser at selv du - Martin - havde spekulationer inden ferien med det vejr.
Vores ferie er slut - og en brugt ferie er hermed meget billigt til salg. Vi kom aldrig af sted i KISSER, for vi mente ikke det var et vejr - og en vejrudsigt for uøvede børn.For første gang i 28 år har vi ikke været ude at sejle i ferien. Det er godt nok underligt.
Stort tillykke til Jacob - selv om det er lidt sent. Jeg håber du fik en god dag Jacob. Kan ikke huske om det nu igen lykkedes dig at holde fødselsdag i et 'andet' land.
Ellers må hele besætningen have en fortsat god tur.

af S/Y KISSER af Brejning

Go' bedring farmor!
Jeg har lige læst, at du er blevet forknølet farmor. øv øv øv. så jeg ville lige ønske dig god bedring.
Mange knuser fra marie-louise

af Bette-musen

Onkel Jakobs fødselsdag!!
Kære Onkel. Hjertelig tillykke med din fødselsdag - tænk 25 år. uha du er gammel. Håber du er blevet fejret med manér. fødselsdagsgave...tjah, hvis du byder på lagkage, når du kommer hjem, så kan det godt være, at jeg kan overtale mor eller far til at købe en gave til dig. Håber I har en god ferie. I dag har jeg været ved stranden i gummistøvler. kom lidt for langt ud, så jeg fik dælme våde strømper og bukser. men det var nu ret sjovt. Hils min tante, farmor og farfar.
knus fra Marie-Louise (også tillykke fra far og mor)
PS. jeg fylder "halvrund" på søndag - 1 1/2 år - så tillykke med os to onkel.

af Marie-Louise

Til Lykke Jakob!
Hej allesammen! Jeg vil blot skrive et stort TIL LYKKE med de 25 år til Jakob. Selv om jeg har talt med dig, synes jeg lige, du skulle have en lille hilsen herinde på hjemmesiden. Håber I får en fortsat god tur med masser af godt vejr. Knus fra

af Inge-Louise

Det er længe siden
Hejsa !
Sad lige og tænkte på jer. Nu er det jo snart på tide at komme af sted igen.
Vi starter på lørdag - med 2 af børnebørnene.

Mon denne side bliver opdateret igen i år ???

Alt det bedste

af S/Y KISSER af Brejning

Kære Nausikaa
Det er dejligt at se at i nu befinder jer i hjemlige farvande. Vi har jo fulgt med i vejrmeldingerne her på det sidste.
Håber i havde en fin tur over - sikkert noget med medvind hele vejen.
Man kan vende sig til meget, men at vende sig til at gå på arbejde hver dag efter sådan en ferie - det er altså slet ikke så let. Og slet ikke når vejret bliver ved med at være det dejligste sejlvejr.
God tur det sidste stykke.

af S/Y KISSER

Der er ialt 278 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  »251-260«  261-270  271-278