GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Kære Nausikaa
Dejligt at se at mit ønske er blevet opfyldt. Siden bliver opdateret. Ser at selv du - Martin - havde spekulationer inden ferien med det vejr.
Vores ferie er slut - og en brugt ferie er hermed meget billigt til salg. Vi kom aldrig af sted i KISSER, for vi mente ikke det var et vejr - og en vejrudsigt for uøvede børn.For første gang i 28 år har vi ikke været ude at sejle i ferien. Det er godt nok underligt.
Stort tillykke til Jacob - selv om det er lidt sent. Jeg håber du fik en god dag Jacob. Kan ikke huske om det nu igen lykkedes dig at holde fødselsdag i et 'andet' land.
Ellers må hele besætningen have en fortsat god tur.

af S/Y KISSER af Brejning

Go' bedring farmor!
Jeg har lige læst, at du er blevet forknølet farmor. øv øv øv. så jeg ville lige ønske dig god bedring.
Mange knuser fra marie-louise

af Bette-musen

Onkel Jakobs fødselsdag!!
Kære Onkel. Hjertelig tillykke med din fødselsdag - tænk 25 år. uha du er gammel. Håber du er blevet fejret med manér. fødselsdagsgave...tjah, hvis du byder på lagkage, når du kommer hjem, så kan det godt være, at jeg kan overtale mor eller far til at købe en gave til dig. Håber I har en god ferie. I dag har jeg været ved stranden i gummistøvler. kom lidt for langt ud, så jeg fik dælme våde strømper og bukser. men det var nu ret sjovt. Hils min tante, farmor og farfar.
knus fra Marie-Louise (også tillykke fra far og mor)
PS. jeg fylder "halvrund" på søndag - 1 1/2 år - så tillykke med os to onkel.

af Marie-Louise

Til Lykke Jakob!
Hej allesammen! Jeg vil blot skrive et stort TIL LYKKE med de 25 år til Jakob. Selv om jeg har talt med dig, synes jeg lige, du skulle have en lille hilsen herinde på hjemmesiden. Håber I får en fortsat god tur med masser af godt vejr. Knus fra

af Inge-Louise

Det er længe siden
Hejsa !
Sad lige og tænkte på jer. Nu er det jo snart på tide at komme af sted igen.
Vi starter på lørdag - med 2 af børnebørnene.

Mon denne side bliver opdateret igen i år ???

Alt det bedste

af S/Y KISSER af Brejning

Kære Nausikaa
Det er dejligt at se at i nu befinder jer i hjemlige farvande. Vi har jo fulgt med i vejrmeldingerne her på det sidste.
Håber i havde en fin tur over - sikkert noget med medvind hele vejen.
Man kan vende sig til meget, men at vende sig til at gå på arbejde hver dag efter sådan en ferie - det er altså slet ikke så let. Og slet ikke når vejret bliver ved med at være det dejligste sejlvejr.
God tur det sidste stykke.

af S/Y KISSER

Min første tand
Kære Farfar og Onkel Jakob.

Så kom den endelig - min første tand..eller rettere, den kan lige skimtes og i hvertfald mærkes. Jeg fik den søndag d. 5 august. Jeg havde være på besøg hos farmor, hvor jeg var lidt "vrøvle". Men det var vel ikke så sært, når der var sådan noget underligt på vej. Nå, I kan jo se den, når I kommer hjem... er det ikke snart tid!!! Jeg kan jo en hel masse nu - for eksempel har jeg lært at sidde selv - hvad siger I så hva´.

Kærlig hilsen fra Marie-Louise

af Marie-Loise

Tak for sidst.
Kære Martin og Jakob.
Det er helt sært at skrive i GÆSTEBOGEN, men når man ikke længere hører til besætningen, kan man vel godt kaldes GÆST.
Jeg havde en flot tur hjem med bus og færge, alt forløb fint. Fuldmånen stod op over fjeldet og solopgangen over Skagerak var skøn. Da vi nærmede os Hirtshals kom der nogle byger, der gav os den flotteste dobbelte regnbue, jeg mindes nogensidne at have set! Så glemte jeg helt alle de fulde nordmænd, der væltede rundt på færgen hele natten.
Jeg glæder mig SÅ meget til at se Jer.
Kærlig hilsen
Inge Lise

af Mor Inge Lise

Tak for e-mails
Hej Jakob og Martin. Tak for e-mails med de fine og somme tider dramatiske billeder. Her er vi ved at have vænnet os til at arbejde igen. Vi ønsker jer god tur hjemover og følger fortsat med på hjemmesiden.

af Birgitte & Jens-Erik

Hej
Så er vi hjemme igen efter en herlig ferie på Rømø. Sikke en strand. Jeg troede ikke, at Vesterhavet kunne være så dejlig og varm.
Håber, I får en fortsat god rejse. Det er sjovt at kunne følge jer.
Vi ser frem til at få Majken på besøg i morgen.

af Ulla & Sv. Erik

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  »251-260«  261-270  271-274