GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

En lille hilsen
kære Inge-Lise og Martin
Hermed sender vi jer en lille forsinket hilsen med ønsket og håbet , om alt er vel ombord og I har det godt.
Her er alt vel, vi har et forfærdeligt regnvejr, vi har fået 39 mm regn siden i nat, samtidig blæser det en hel pelikan.
Vi følger jeres rejse over havene,og håber på et gensyn, når I nu kommer hjem.
Kærlig hilsen
Poul og Sonja

af Poul og Sonja

hilsen fra Tinje
"Sidste nyt" og logbogen må tage en del tid at ajourføre, men bare klø på med at holde hjemmesiden opdateret, det er spændende læsning og vi tror, der er mange, der følger jeres oplevelser.
Vi går på flere gange om ugen for at se, om der er nyt fra jer.
Fredag eftermiddag tager vi på ferie uden hensyntagen til tidevandstabeller.

af Lise og Gert

hilsen fra "fernando"
kære inge lise og martin" nu skal i også have en hilsen fra os. vi er flittige læsere af jeres dejlige rejseoplevelser,og bliver lidt misundelig på jeres mod og lyst til oplevelser. her i kolding ligger fernando stadig på sin plads. vi har valgt at sejle rundt i dk. i år da den ældre del af min familie ikke har det så godt. fortsat god tur.hilsen anny og erik

af anny og erik heiberg

Guernsey-hilsen
Kære Inge Lise og Martin

Vi har endnu ikke forladt Guernsey - prøvede ellers forleden dag, men vendte hurtigt næsen ind i havnen igen. Vi venter stadig på lidt mindre vind. Vi hygger, vasker tøj og Torben rydder op. Det skal ikke undre, om vi mødes igen. Så giver vi "aftenkaffen".

Mange hilsner besætningen på S/Y ESPRESSO

af Anne - Anne Mette - Torben

Hilsen fra Smørum
Hej derude. Dejligt at mærke, at I får "en på opleveren og at det både nydes og værdsættes". Et besøg på en krigskirkegård sætter mange tanker i gang, og jeg er helt enig i, at vi som danskere har været heldige. Jeg husker tydeligt besøget på Arlington med bl.a. marmorvægge med de mange navne....
Jeg har haft en fin uge i Plovdiv, Bulgarien med DR´s Idrætsforening og Ulla nyder opholdet hos Anita i Phily. Det er ved at være sengetid efter en dejlig dag i haven, lidt på arbejde, en fodboldkamp og en herlig mild aften. Hilsen fra græsenkemanden.

af Sv. Erik

Hilsen fra Ingstrup
Kære Inge Lise og Martin.
Vi har lige været en tur ude at sejle - fra Virksund. Dejligt stille vand og en fantastisk kobberfarvet solnedgang. Familien har det godt, Jane og Morten har pakket de fleste kasser ud, NIls Kristian og Maya har travlt med at færdiggøre de nye terrasser inden Frida skal døbes den 17. Nils Erik giver morgenkaffe på søndag når Jane, Nanna og jeg skal en tur til Randers til et større marked, som vi har hørt skulle være et besøg værd. Far var i godt humør, omend træt, da jeg var ude med friskbagte æbleskiver tirsdag eftermiddag. Appititten var også fin den dag. Alt i alt har vi kun et ønske, at det gode vejr fortsætter om dagen og at vi må få regn om natten. Jeg har lige læst jeres rejsebrev, det går jo godt! Kærlig hilsen fra os i Ingstrup.

af Esther.

Tak for fødselsdagshilsen.
Kære begge!
Tusind tak for fødselsdagshilsenen. Jeg havde en dejlig dag. Lige nu sejler J-E også, men det er med den engelske flåde, og han startede i forgårs fra Skotland og er i dag nået til sydengland. Han kommer hjem igen over midnat i morgen torsdag. Vi følger jer på siden og ønsker jer alt godt. Vi ses inden længe!
Kærlige hilsener fra os begge-Birgitte

af Birgitte Lolck

Kære søster og svoger.
Vi prøver igen! Jeg skrev en hilsen til jer kort efter I tog afsted - den har jeg fået retur. Men dejligt at høre/læse, I har det godt - jeg kan give jer en frisk hilsen fra Karup. Far og jeg læste sammen kortet fra jer i går.
Kærlig hilsen og god vind - fra os alle i Thorsø.

af Bodil Lykke Mose

"mad" til Bøjen
Davs
jeg prøvede at sende en e-mail - tilsyneladende uden succes - så prøver jeg denne vej

alle gode ønsker

Må jeg evt. bruge noget af jeres materiale i Bøjen?

af Kjeld Unger Madsen

En lille hilsen fra møsvrå
Hej Ingelise og Martin.Lige en lille hilsen her fra vores lille hjemland.Det lyder til i har det rigtigt godt og oplever en masse vi tænker tit på jer.Vi manglede jer også til Morten.s fødselsdag men vi havde en god dag i dag vil tankerne også gå til jer.Vi fejre Susanne i dag Morten skal på arbejde i aften kl. 8 så han kan lige få maden med og så afsted.I morgen kører vi til Tistrup der kommer murer på til yder muren Mathias har lige fået en tand mere de to andre guldklumper har det godt mormor har lovet vi snart skal ud og købe skoletaske det er en stor dag et stort knus Dan og Tove og forsat god tur.

af Dan og Tove

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  »181-190«  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274