GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Hilsen fra GR.Hoved
Hej med Jer,vi synes lige I skal have en lille hilsen.Hvor var det bare sort uheld med tyveriet.Jeg har selv prøvet at få pungen stjålet,det må være endnu mere besværligt i udlandet.Ellers alt vel her,vi har lige haft Kasper i weekend´en,det var dejligt. Mange hilsener til hele besætningen fra os begge,vi får lige en lille byge nu.

af Gerda

hilsen fra Christian
(skrevet af Susanne - ordret efter ordrer fra Christian himself)

Kære Lykke - I kommer snart hjem. Jeg har fået sådan en bil - sådan en tingest. Og den er gul og lidt sølv. Vi skal i Djurs sommerland til sommer.

af Christian

En hilsen fra fætter Mads til Julie
Hej kusine. Du kan måske få lidt assistance fra min onkel eller tante til at læse højt for dig - jeg må jo altså også tilstå, at jeg har fået en smule - men også kun en lille smule hjælp fra min mor med at skrive til dig. Jeg gad altså godt se dig iført sommerhat og solbriller - du er med garanti en sej kusine!!!
Nå, jeg vil bare lige fortælle dig, at jeg er blevet målt og vejet i dag - i dag, hvor jeg er præcis 9 uger gammel. Jeg vejer 6,2 kg og måler 61 cm - så du kan nok regne ud, at jeg arbejder hårdt (læs: sover meget og spiser når jeg så endelig er vågen) på at nå dig - jeg kan jo under ingen omstændigheder ligne en pjevs ved siden af en pige vel :-).
Jeg er også begyndt at sove fast om natten - gider altså ikke det natteroderi mere - det er ret kedeligt, når alle andre sover. Så nu bliver jeg puttet omkring kl. 20-21 (ja, jeg ved det godt - liiiiige når der kommer fodbold -øv), og så sover jeg til omkring kl. 6. Det lader til, at min mor synes, det er vældig rart.
Jeg glæder mig til at se min far - han kommer hjem natten til søndag, men så har han også været væk siden tirsdag morgen. Godt nok kan han ikke give mig med, men det er ret skægt, når han kaster mig op i luften....så nu må han godt snart komme hjem.
Heldigvis har jeg også Marie-Louise og Christian. De er super søde ved mig.....du må gerne låne dem at lege med, når vores forældre får sig taget sammen til at mødes igen.
Vil du hilse dine forældre og vores farmor og farfar....og psst: spørg lige, om de da for hulen ikke kan sende et billed at min superseje kusine med sommerhat og solbriller.

af Mads

Sct. Petersborg
Kære begge to.
Det var en rigtig dejlig tur til den gamle russiske hovedstad (Det var den jo engang). Vores guide var helt fantastisk. Hun er født i byen, og hun vidste tilsyneladende alt om det hele.
Vi har nu fået søsat og rigget. Vi har fået ny tætning på skrueakselen og motoren er blevet linet up. Det trængte den til - temmelig meget faktisk. Vi har så fået installeret et nyt el-toilet fra Jabsco. Det har drillet en del, for det første var utæt og det andet har også en lille anelse, men nu vil vi altså ud at sejle.
I dag blev det i øvrigt besluttet at vi ikke sejler til Helsinki alligevel. Vi fik set en masse af byen da vi var på vej hjem fra Sct. Petersborg. Derfor bliver der nu investeret mere tid end planlagt på Ålandsøerne. Der er kun ca. 30 Nm. dertil her fra.
Vi snakker selvfølgelig tit om jer, og vi håber rigtig meget at alt går som det skal.
I dag har vi for øvrigt set tre af vore børnebørn på SKYPE. Pernille var meget 'betuttet' og var usædvanlig stille af sig. Men det skal nok komme næste gang.
Good Luck og kærlig hilsen fra FREYA

af John Ljungberg

Samsøhilsen
Hej Inge Lise og Martin
Lige en lille hilsen herfra. Vi kan se på jeres rejsebreve at i ikke har haft for godt vejr. Har lige hørt i TV at
Portugal ikke har fået så meget regn i maj siden 1930!!! Men det lyder som om I på trods af vejrgudernes hærgen oplever en masse.
Vi er nu færdige med at lakere og polere båd og har pakker de fleste og vigtigste ting (øl,vin etc. når man skal til Norge) hen i båden. Der monteret nyt storsejl nyt anker og 10mm ankerkæde samt en del andre småting.
Vi sejler på fredag, men starter med en 60 og 65 års fødselsdagsfest i Dyngby ved Hov, så det bliver søndag eller mandag inden vi sætter kursen mod N.
Jeg har været på LRC kursus i 2 uger på fiskeriskolen i Thyborøn, det var spændende og hyggeligt men der var godt nok meget stof som skulle læres. Det er længe siden man har siddet på skolebænken selv!!
Inger Lise var på samme tid i Kbh. for at passe børnebørn pga. pædagogstrejken. Der godt nok mange bedsteforældre i byen og på museerene. Klokken er ved at være mange så jeg vil slutte med at ønske jer fortsat god tur og med mindre regn.
Knus fra Inger Lise og Ole

af Inger Lise/ Ole

Feriehilsen
Hej Inge Lise og Martin!
Tak for en hyggelig afskedsaften.
Vi følger med i logbogen - meget spændende.
Medio uge 23 sejler vi mod Ålandsøerne m.m. - regner med at være væk i 2 mdr. Birgit og Kaj Stan-gerup vil gøre os følgeskab - det glæder vi os til, da vi har det hyggeligt sammen.
Fortsat god tur til jer og på genhør til aug.
Hilsen Anny og Erik

af Anny og Erik

God tur!
Kære Inge Lise og Martin! I lyder til at være kommet godt i gang med årets tur - det er spændende at læse logbog og rejsebreve. Tak for fødselsdagsbrevet, der (næsten) nåede frem til dagen. Vi glæder os til at se jer under jeres visit i DK. Kærlige hilsener

af Birgitte & Jens-Erik

Hurra
Dejligt at se I har skruen godt i vandet. Prøvede at sende et foto af August født 7. maj. Men mailen kommer tilbage. På sygehuset sagde de "velkommen i tosseklubben". Alle inkl. mig selv er efterhånden trætte af konflikten og ser frem til dens slutning.
Fortsat god fart fremad. Portugal bliver spændende - portugisisk lyder næsten som espanol, så du får nok ingen problemer der Lykke.
Mange hilsner
Anne

af Anne M. Lauritzen

Alt vel fra plæneklipperholdet
Som det fremgår af flere af de tidligere indlæg, har vi haft sommer her i landet temmelig længe, hvilket sammen med kunstgødningen har haft en stor effekt på græssets vokselyst. De 'gamle' plæner i haven er nu fuldt udvoksede og tætte igen uden mos og er kvarterets flotteste. I dag har vi slået den nye plæne første gang, så den er også klar, når I er hjemme i juni. Og ølkassen er ikke tom endnu. Fortsat god vind og pas godt på jer selv.
Kærlig hilsen Lene og Jørn

af Jørn

Så fik vi fejret jeres ÆLDSTE søn
....traditionen tro tilkommer håneretten jo undertegnede i nogle dage endnu - rent aldersmæssigt i hvert fald :-). (I år Vi fik da også monteret kagemanden med stok ).
Vi startede dagen med at synge fødselsdagssang for ham i sengen. Christian og Marie-Louise var faktisk de første til at stå op. Jeg havde stillet alarmen til kl. 6 (Morten plejer at stå op kl. 6.30), men de to skønne unger kom mig i forkøbet - så jo, de kom ind i soveværelset, syngende fødselsdagssang for deres far og med gaverne gravet frem fra gemmerne. Derefter havde de bestilt amerikanske pandekager til deres far - så det fik vi!
Om eftermiddagen kom mor og far. Far og morten fik installeret vores nye parasol (fællesgave fra mor og far) og med mormor som barnepige tog ungerne (2 af dem!!) og jeg en tur rundt i Vrigsted på rulleskøjter. Marie-Louise rullede bare derudad, mens Christian havde godt fat i mors hånd:-)
Om aftenen kom Julie, Jakob og Maiken. Vi havde planlagt at grille, og vi sad da også ude i gårdspladsen og spiste pølser og lammeculotte uhmmm. Desserten - danske jordbær fra en nærliggende gårdbutik - spiste vi dog inde, for det var blevet lidt småkoldt at sidde ude. En rigtig hyggelig dag med skøn skøn solskinsvejr.
Vi glæder os til at se jer - og det er jo altså lige om lidt. Mon ikke der venter jer en kæmpekrammer fra både Christian og Marie-Louise. Der kommer i hvert fald af og til en lille kommentar om, at de savner jer.
Det var alt for nu. Fortsat god tur og pas godt på jer selv.
knus fra fru Lykke Hansen

af fru Lykke Hansen

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  »141-150«  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274