GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Hilsen fra Marie-Louise
hej farmor og farfar far kormmer først hjem søndag morgen men Morten kommer og skal sove her det bliver hyggeligt.i morgen når skolen er slut skal jeg over i myretuen og så skal vi slå katten af tønden og vi skal have cacao og fastelavnsboller og jeg skal være djævel og vi skal over i hallen på søndag og Christian skal være pirat. Far spændte kælken på havetraktoren det var sjovt

af Marie-Louise

Skriver lige i gæstebogen for ....
Jeg har lige sendt jer en mail med lidt infor her fra det høje nord og Fanø. Skriver lige i gæstebogen for det tilfælde, at i skulle have fået lukket jeres mail eller "tabt" jeres telefon.
Hilsen fra os begge på Glamsbjergvej / Ole

af Ole Knudgaard

Kære Inge Lise og Martin
Ja vi er godt klar over at det er flotte steder i besøger på øerne som I er ved nu. Vi har for nogle år siden både besøgt Tenerifa og Grand kanaria og var meget begejstret. Vi var enige om at det var det smukkeste vi hade set. Vi rejste altid først i marts da temperaturen passede os bedst på denne årstid. Jeg har en hilsen til jer fra alle fætre og kusiner i familien Graversen. Hav en fortsat god tur.
Kærlig hilsen.
Mie og Karl Peder Graversen

af Karl Peder Graversen

En hilsen fra Haderslev
Ja vi prøvede ellers at sende en hilsen til Jer i lørdags, hvor vi var sammen med Dagmar, som fortalte at hendes bror Ole var på ferie på samme ø som I var. Hun sendte en SMS til sin bror, som svarede at de var oppe i Bjergene, men ville tage ned til byen om eftermiddagen, og forsøge at finde båden. I søndags sendte jeg en SMS, men på den tlf i nu mangler. Det er godt nok kedeligt at I sådan bliver berøvet så tit.
Ha det godt. Hilsen Kirstenaf Kirsten F Hansen

regn og 3 plusgrader ? ?
KÆre Inge Lise og Martin.
Godt at se, at I er vel hjemme igen på Nausikaa. Vi håber I får en god tur inden næste ferie i Danmark. Vejret her er der nok ingen der misunder os, men det er slet ikke så ilde inden døre -
Vi glæder os til at følge med jer her på kanalen. Herfra er der ikke så meget at fortælle om, men det er jo alligevel dejligt med lidt kontakt. Hav det godt og pas godt på hinanden og jer selv.
Vi snakkes ved. Kærlig hilsen Esther

af Esther L. Skaarup

Tak for fødselsdagskortet
Kære Inge Lise og Martin.

Tak for fødselsdagshilsen.
Så er I igen i varmen og har sikkert også lidt længere lyse dage. Det må vi så vente lidt på endnu mens vi luner os op af brændeovne ;-)

Kærlig hilsen
Lars

af Lars Jørgensen

Hej Inge Lise og Martin
Vi håber at i har haft en god jul sammen med familien. Det har været spændende at følge jer på jeres tur og jeg vil da næsten påstå at vi har savnet jer lidt her i julen. Vi håber at I må få et god start på sejlasen her i det nye år.
Mange Hilsner.
Mie og Karl Peder Graversen

af Mie og Karl Peder Graversen

Det er så dejligt med en god varme
Olga fabler stadig om din kunnen Martin, desuagtet at jeg gentagende gange har foreholdt hende, at det var Kurt, der besad videnskaben til at generere samme varmegrader på Glamsbjergvej, som i har hos jer nu.

Det er da lidt ærgerligt at rejse fra Danmark for at undgå influenzavirus og så lande midt i stak vira af anden herkomst. Men pyt, når bare man kender modgiften.

Jeg så jer henslængt i cockpitet lidt trukket ind i skyggen for mit indre øje i går på vej hjem til Kolding efter en 16 km omkring Påby i plus ½ grad, let diset med let vind fra østlig retning.

Tak for én øl på Egernvej i fredags Inge Lise. Jeg er sikker på, at Olgas tanker vil suse sydpå den 29. januar.

Hilsen fra os begge på Glamsbjergvej

af Ole Knudgaard

Hilsen fra Egernvej
Hej Inge Lise & Martin!
Håber i er nået frem til "prinsessen" og har haft en god tur der ned!
Kærlig hilsen Jørn og Birthe

af Birthe

Tak for denne gang.
Kære Inge Lise og Martin.
Tak for en dejlig fødselsdag, det var en dejlig frokost med efterfølgende kaffe, I serverede for jeres gæster. Det er vi nu så vant til, når I er værter, det specielle ved denne frokost var jo, at det ikke var en af jer, men lille mig, der havde fødselsdag og havde venner og familie med til bords. Jeg må sige, det er første gang jeg har siddet udenfor i sommertøj og nydt min fødselsdag her midt i november. . . . det kunne godt gå hen og blive en vane!
Vi nød alle fire at være sammen med jer både på Hotel Occidental Grand Fuerte Ventura og på det gode skiw Nausikaa. Det var dejligt at opleve jer i jeres "hjemlige" omgivelser - gæstfriheden er den samme som på Egernvej, og det var gode flasker, der fik knækket halsen. Det var ikke helt nemt at sige farvel - men det var så dejligt at se og fornemme, at I har det godt. Vi sluttede ferien af med en dejlig tur ned på stranden mandag morgen, og kunne se at vandet dagen efter vores besøg hos jer, var blevet roligt - lige noget for en delfin som Jønner at boltre sig i. Vi ønsker jer fortsat god vind og god tur - og glæder os til at se jer i Jylland når I er hjemme på juleferie.
Bevar det gamle og kend det nye, er et ordsprog jeg lige har lært - det efterlever I jo tilfulde.
Kærlig hilsen og mange knus fra Esther.
nb: aloe veraen er dejlig og dufter skønt.

af Esther L. Skaarup

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  »111-120«  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274