GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Forberedelse til afrejse
Vi glæder os ret meget til at skulle påmønstre Nausikaa. Der er lukket ned på Fanø, og de sidste regninger er lagt ind til betaling. Vi har lige siddet på terassen og nydt den dejlige fjord, der er badet i solskin. Jacob kom fra Nigeria i går, så vi får lige et par dage at konferere af med ham i, inden han på mandag kører os til Kastrup via Køge (overnatning). Skal vi tage ekstra musefælder med? Ingen meldinger fra Sterling, så vi forventer planmæssig ankomst til Faro på tirsdag kl. 12.55.

af O&O

På dagen med farvel til 25-øren
Hej farmor og farfar. Så blev det 1. oktober, og betaling med de små 25-ører er passé. Samtidig er efteråret sandelig kommet til Danmark. I går morges åbnede vi bogstavelig talt døren til regn og rusk, så nu er vintertøjet kommet i kassetten til børnehaven. Søndag var vi på løvfaldstur med Marie-Louises klasse ved stranden i nærheden af Vejlefjord. Mormor og morfar var også med - som en slags afslutning på en arbejdsweekend. Vi trængte virkelig til frisk luft og en kop kaffe efter en weekend med lidt for meget isoleringsstøv:-).
Fortsat god tur og hilsen fra hele familien i Vrigsted.

af Fam. Lykke Hansen

Hej Inge Lise og Martin,
Rigtig mange TAK for hyggelige og fornøjelige dage med jer i Portugal 20.-23. aug., for skøn middag om bord med liflige drikke samt muntert nattesæde, grotteturen med lækker frokost for anker, fælles ekspedition til Alentejo-regionen med spændende seværdigheder og dejlig middag i Arraiolos med det specielle overnatningssted. Alt værd at rejse efter! Hils børnene. God vind/oplevelser! Kærligste hilsner

af Hans og Magrethe

Velkommen til Lagos på Algavekysten
Det lyder ganske rart, at i har fået en lun vind. Her i DK er der blevet lidt køligere, og vi har bygevejr med store nedbørsmængder, så græsplænen på Egernvej mangler ikke vand. Har i fortøjet i Lagos Marina ved en af de 5 broer og i bekræftende fald på hvilken? Har gæsterne i havnen adgang til swimmingpoolen ved lejlighedskomplekserne, eller er den alene for beboerne? Smart med jernbanestationen lige ved jeres landgangen. Hvad er der i det store havnebassin til styrbord før marinaen?
Det bedste hilsener til jer begge fra O&O

af Ole Knudgaard

Hilsen fra Egernvej
Hej med jer!
Hvor er det dejligt at se i nyder det, og det kan vi godt forstå! Det må også være dejligt bare at være turister hver dag! Men.... Martim pas nu på de lommetyve! :o) Her i dag har vi haft nogle voldsomme regn byger, så vand mangler vi ikke. Men vi har bestildt flot vejr til i næste uge, da skal vi nogle dage til Skiveren, hos Birte & Ole!
Alt vel! Også din nye tlf.!
"Carpe Diem"
Kærlig hilsen Jørn & Birthe

af Birthe

Hilsen fra GR.Hoved
En lille hilsen til Skipper m. kone.Hvor er det dejligt at høre at I nyder livet.Her er vejret ikke for godt,men det bliver vel bedre.På søndag skal vi til operafest på Skamling,det plejer at være hyggeligt,og det skulle blive tørvejr.Hav det godt,og god vind.Kærlig hilsen Jørgen og Gerda.

af Gerda

FREYA skriver
Hej. Vi håber fødselsdagen gik som den skulle. Vi har lige haft noget kraftig vind de seneste par dage, så vi har ligget stille i Simrishamn. Lige nu er vi hjemme i Gaarslev. Vi skal til guldbryllup på lørdag. Vi kører til Simrishamn igen på mandag. Så er det planen at sejle til Ystad og til Gisløvs Läge og så til Rødvig. Derefter sydom og hjem til Brejning omkring starten af september. Der er lavtryksvejr lige nu, men det har I måske hørt. 14 grader C. er vel heller ikke noget at prale af.
Pas godt på hinanden, nyd livet hver dag.
KH FREYA

af John Ljungberg

så har vi også fået ferie
Hej lige en hilsen fra det varme nord. Blot for at fortælle at vi holder ferie de næste 3 uger, på Anholt, "sæl'følgelig". Ja vi skal jo ud og se sælerne ved fyret. Men ellers ikke store planer for ferien, blot en del gæster, men det er jo også dejligt. Mange hilsner kirsten og Møller

af Kirsten Hansen

Ny hilsen fra FREYA.
Hej med jer.
I får lige en lille hilsen fra det 'KOLDE NORD' (ikke bord) Vi ligger i Figeholm og det er næsten blevet til transportsejlads mellem de kolde vinde fra syd og sydvest. Vi skal grille idag. Det er kun anden gang siden vi sejlede fra Öregrund den 15 juni.
Ellers går det fint her. Det er længe siden vi havde NET. Vi håber det bliver en god fødselsdag.
Mange kærlige hilsener fra FREYA

af FREYA

Fra besætningen på orlov
Kære sejlervenner. Har nu været inde og læse jeres herlige beretninger, og skulle vi ikke selv afsted til jan., ville vi være vildt misundelige.
Portugal er jo et af mine favoritsteder, da jeg har en søn og svigerdatter boende i Oaires lige ved siden af Cascais, hvor jeg kan se, I sikkert opholder jer lige nu. De unge mennesker er oppe at vandre i Calisien, ellers er jeg sikker på, at I havde været meget velkomne til noget frisk frugt, hjemmedyrkede kyllinger og honning! Min svigerdatters forældre er selvforsynende med alt godt fra haven, som rigtig mange portugisere forøvrigt er.
Her i Dk er det sommer-vejr blæst, sol og lidt regn, vi vinkede farvel til alle vore sejlervenner i Vedbæk igår, som har sat 3 ugers ferie af til Bohuslen skærgården, og en af bådene har vi fået lov at sejle hjem deroppe fra i aug. så vi kommer også lidt på havet !
Forøvrigt fik vi et foto fra marinaen på Trinidad, hvor vi kunne se, at de havde pakket vores lille skiv ind i plastik, så alt er Ok derovre.
Nyd Lissabon, nyd livet, vi får bare nogle oplevelser vi aldrig glemmer.
Knus fra besætningen på orlov fra s/y Espresso

af Anne Mette

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  »131-140«  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274