GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Tænker på Jer!
Kære Martin, Kristian og Peter.
Det er synd, I ikke får Helgoland at se i denne omgang - men med det vejr forstår jeg godt, at I ændrede planer. Lad os nu håbe, det bliver noget blidere senere på ugen, så I kan få kursen sat mod Skotland og få en rimeligt behagelig tur ud af det. Husk, nogen siger, det skal gøre "lidt ondt" - der skal lyst til lystsejlads.
Her er alt vel. Jeg har haft godt af en god nattesøvn og vil nu i gang med noget arbejde, jeg har glædet mig til at få fra hånden.
K.h.
Inge Lise

af Inge Lise Lykke Hansen

Hilsen fra "Godset"
Hej med Jer.
En stille stund, hvor Morten jr. sover til middag, og Marie-Louise er jo stadig i Skagen hos mormor og morfar.
Vi havde nogle hyggelige dage alle sammen i Skagen - men hvor tiden dog flyver, når man har det godt og er sammen med sin familie. Vi fik besøgt ishuset mere end én gang - man skulle måske overveje et andet sted, når ismutter begynder at sige: "go'dag igen - det sædvanlige" :-) Marie-Louise mener dog ikke, at hun skal bruge den 50'er hun fik af Launy. Hun synes morfar skal betale is, og så køber hun prinsesseting for de andre penge.
Fredag morgen sagde Morten, Christian og jeg farvel til Skagen og satte kursen mod Ålborg. Christian syntes det var mægtig skægt at pille ved alle de knapper der nu er på sådan et stort anlæg. men han syntes bestemt ikke det var skægt at skulle sove i den larm der var, da Big Fat Snake spillede. Det var dog tørvejr, så vi kunne hygge os - selv om det var sent. Tørvejr var til gengæld et fremmedord om lørdagen. Det stod ned i stænger - Run Rig må have følt sig på hjemmebane.
Så vi var godt trætte (og våde), da vi endelig satte kursen mod Vrigsted søndag morgen.
Morten har kigget til Egernvej og gården, for Kolding (og mange andre byer) havde åbenbart haft ret voldsomt uvejr med kraftig regnskyl, men alt skulle være i orden.....også i kælderen.
Vi glæder os til at se Jer igen. Tak for de dejlige breve til ML (vi smuglæser med!!). Hav en fortsat god tur. Mange knus

af Susanne

hilsen fra Ingstrup
Kækre Begge To.
Lige en hilisen fra Ingstrup, hvor det går deruda som det skal. Jeg er startet på arb. igen, dog med 3 istedet for 4 børn i ugens løb. Når vejret tillader skal vinterrapsen tærskes, men det regner af og til her på egnen. Lige nu er det dog solskin, dejligt.
Far og jeg var i Lemmvig til Marias fødselsdag i lørdags, det gik fint og jeg tror Far nød dagen. Han og Maria kunne ikke rigtig tale sammen - det kneb med at høre, men de kunne holde hinanden i hånden en gang i mellem. Jeg fik mange hilsener med fra vore fætre og kusiner.
Vi forventer at skrive kontrakt med Palle, der overtager Sørens plads - pyh, det lettede selv om NJ skal gå alene en måned. Morten elsker at køre traktor, så det skal nok gå, og NK vil også i den udstrækning han har tid.
Finns fest gik også fint, alle holdt sig på måtten og Finn blev glad for ølbænken, som I er med til at give.
Vi snakkes ved - nyd nu ferien i fulde drag, men gør alligevel ikke noget, som vi ikke må høre om i Danmark.
Kærlig hilsen fra Jønner og Esther.

af Esther

Sommervejr!
En hilsen til alle ombord! Det er rart at læse i logbogen at I har været så meget ved skær - det må betyde at vejret er godt hos jer! Den eneste grund til at jeg ikke er vildt misundelig er udsigten til endnu en uges ferie i sensommeren....
Ha' en fortsat rigtig god tur - og pas godt på hinanden!

af Jakob Hansen

Hej på Nausikaa
Hej alle su sammen!

Tak for sidst det var hyggeligt.
Håber at i har godt, og godt vejr.

Kærlig hilsen Lea og Emilie :-)

af Lea og Emilie

Kære farmor og co
Farmor er min bedste ven. Vi håber I har en god dag på skibet. Tak til farmor for kortet. Jeg synes også kagerne er gode - jeg har jo også selv været med til at bage dem :-). Vi har det godt. Hej til Launy og Anne Lis og farfar og farmor.
Jeg leger på mit værelse - med mit slot, nogle gange. Jeg leger nogle gange med min lillebror. Jeg har haft en vandrutsjebande. Jeg tog vand på, og så rutsjede jeg ned i vandet!!
Jeg tegner nogle gange.
Jeg skriver snart igen.
Har I noget godt tøj med, som der kan varme jer på Norge?

Knus

(skrevet af sus, men ordret "citat" fra frk. Lykke Hansen)

af Marie-Louise

Hej på Nausikaa
For mange år siden kom der 180 vikinger og indtog Paris.
MEN nu kommer der 12 fra THORSØ og indtager TUNØ.

Pas på Nausikaa here we come.
Vi tager fra Hou 10.50 - håber vi.

Kærlige Tunø hilsner fra Thorsø lejren. :-) - Lea

af Lea

He he.... det blev ikke den sidste!
Så er der kun tre timer til afgang på årets mandetur! Vi glæder os til afslapning med god mad og godt selskab!

P.s. I år skal vi ha' rigtig øl!

af Morten & Jakob

Årets måske eneste tur....
Så er der kun to arbejdsdage tilbage! Maiken og jeg glæder os meget til at komme af sted. Det bliver skønt med en hel week-end på vandet. Vi ses!

af Jakob Hansen

Kære besætning.
Tusind tak for kortet - det er dejligt at høre nyt ude fra de fjerne kyster og horisonter.
Det er også rigtig dejligt at se, at i endelig har fået noget sommer - i jeres SOMMERFERIE. Vi er begyndt at arbejde igen - har gjort det i en uge nu. Vores sommer har ikke været præget af ret meget sejlads. Det blev til en tur/retur med en KOFOED-færge til Bornholm og tre timer i KISSER på Vejle Fjord en god dag i den næstsidste uge af vores ferie. Vort barnebarn MIKE fik dog også sejlet i ca. 10 minutter i TIVOLI-Friheden i Aarhus.
En våd, kold og blæsende ferie i langt det meste af tiden. Det gjorde at vi valgte at finde på en masse andre ting sammen med MIKE.
Inge og Svend i SAN-LOP sejler stadigvæk rundt i farvandene i Danmark - det har de gjort siden pinse. Det vil sige, de var lige hjemme i en uge for at få ordnet en masse praktiske ting. De har jo trukket sig tilbage fra det aktive arbejdsmarked, og overladt pladserne til nogle andre arbejdsivrige.
Kirsten var på 'besøg' hos mig på Sjælland her i week-enden. Vi støbte et nyt fundament til vores badeværelse, for det gamle var særdeles meget intakt - for at sige det mildt. Men det er en lang tårepersende historie som i kan høre ved en anden lejlighed.
I den sidste arbejdsuges tid har vejret været rent sommerferie.-
Nu må jeg hellere stoppe for denne gang. Hils endelig også Launi og Anne Lis fra Kirsten og John. De nyder vel turen i det gode selskab.
Mange - mange hilsener fra Kirsten og John

af John L.

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  »231-240«  241-250  251-260  261-270  271-274