GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Måske kommer varmen ogs til sydeur.
Vor medfølelse med jer har været udpræget, når vi har konstateret, at i driver rundt i et skiftende skandinaviske efterårsvejer, medens vi her i Danmark prøver at søge skygge mest muligt for at holde kropstemp. nede, men det glæder os at de nybagte bedsteforældre er kommet godt "fra land" og nu er på vej sydover.
Just hjemkommet fra Fanø efter en varm pinseferie fyldt med familiebesøg og godt malerarbejde, skal haven på Glamsbjergvej lige have et eftersyn, inden Olga på tirsdag tager færge retur med et hold bridgeveninder. Det blev en smuk tur over de 2 Lillebæltsbroer sammen med 7.499 andre - min tid blev 1 timer og 66 minutter - acceptabel. I morgen går turen på havbunden fra Mandø til Vester Vedsted - her kan jeg læse på tidevandstabellen, hvad klokken er slået.
Vi ser at vejret bliver fint nede hos jer og ønsker jer en fortsat god sejlads.

af O&O

Pas godt på jer selv!
Hej Martin og Lykke
En lille hilsen fra psykiatrien her i Kolding. Tænker tit på jer og jeres fantastiske fælles projekt. En spændende tour må det være.
Her er foråret, som I ved eksploderet, hvilket jo er dejligt, men om det er derfor at Karen Severinsen i Horsens har fået "kuller" ved jeg ikke. Hun har ihvertfald inviteret til afskedsreception den 23. maj kl. 13. Inge Andersen i Vejle tror jeg tæller lidt på knapper, men netop i disse dage har den nye sygehusledelse (sygeplejedirektøren hedder Ole Ryttov) sendt en "løs" byggeplan ud, som siger at Vejles (og dermed Koldings/BUPAs) nybyggeri ikke er færdigt før om 5 år, hvis alt går glat. Om det får Inge til at vente eller det modsatte, det ved jeg ikke.
Ellers er alt præget af strejken blandt især sygeplejerskerne. Det har været en lang konflikt, som formentlig ikke er forbi før omkring 1. juni, hvor et indgreb forventes at komme. På mandag kan personale med småkravl, så heller ikke få deres børn passet i daginstitutioner i Kolding...!
Nok for nu. Hav det godt begge.

Hilsen Heine

af Heine Rasmussen

barnedåb igen
Lige en hilsen fra "Det varme Danmark". for vi kan næsten ikke huske hvad kulde og regn er. vi har nemlig haft rigtig godt vejr de sidste 14 dage. Så er der snart barnedåb igen, så det bliver før end ventet at vi skal se Jer igen. Det glæder vi os til. Jeg arbejder jo, men Møller er kun hjemme fra Anholt på korte besøg. Han maler hus, for nu er det rigtig tørt til det. Alt vel her - håber det også er hos Jer. Mnage hilsner

af Kirsten Hansen

Hilsen fra Vestermarken
Lige en lille hilsen herfra, hvor Julie ligger og sover i barnevognen i haven, så jeg lige har lidt ro til at få klaret nogle ting ved computeren. Både Jakob og jeg er lidt "ømme" i dag efter at have lagt indkørsel hele pinsen, men resultatet er nu blevet godt - vi glæder os til at vise jer det.
Kærlig hilsen fra

af Maiken

en lille hilsen fra møsvrå
Hej med jer en lille hilsen håber i har det godt .Tak for opmærksomheden til Birgitte og Monse,s bryllup vi havde en rigtig dejlig fest det gik godt tankerne var da hvordan det ville gå også om Susanne kom med men det gik jo fint.Vores barnebarn trives jo fint han vokser godt og er en god dreng som Morten siger tre sss sover,sutter,skid- vi glæder os til at se jer til barnedåb knus Dan og Tove

af Dan og Tove

Rhodendendron blomstrer
Hej
Tak for de fine fødselsdagshilsener med kort og SMS. Gaven til mig selv var en fibersprængning i baglåret ved fodbold i aftes. Ullas kærlige kommentar var: "Bliver du aldrig klogere og husk nu at du er blevet en ældre herre". - Vi får se om jeg bliver klogere... I øjeblikket løber jeg ingen steder.
Dejligt at høre, at I har det godt og vejret også hos jer er fint og vinden løjet af. Aftensmaden nyder vi på terrassen med en god flaske vin i det skønneste forårsvejr med masser af blomster rundt om.
De bedste hilsner fra Smørumvang.

af Sv. Erik

Hej med Jer
Så er kufferten pakket,og vi er klar til at tage til Kreta.Det er næsten lige så varmt herhjemme som dernede i øjeblikket,men det bliver nok varmere i løbet af ferien.Godt at I er kommet afsted i godt vejr,men jeg skal love for det skifter meget dernede.Ellers alt vel her ,håber det samme hos Jer.

af Jørgen og Gerda

Bøgen er springet ud.
Hej med jer. Vi håber selvfølgelig at alt står vel til hos jer. Vi savner jer allerede, så vi træner i at undvære jer. Bøgetræerne viser sig i deres smukkeste farve lige nu, hvor det hele skinner svagt lysegrønt ned af Munkebjergbakken og i skovene omkring. Nu begynder Kolding fjord og ikke mindst Vejle fjord at vise sig med fuld knald.
Der er nu kun 25 dage til vi rejser. Jeg har lejet en bil i Malmø, som jeg henter dagen før afrejse.
Alt det bedste til jer fra

af FREYA

Hjertelig tillykke med barnebarnet
Hej med jer!
Dejligt at høre i er godt ankommet til båden og varmen. Og endelig kom det 4 barnebarn, hjertelig tillykke. Han kunne nu godt være kommet lidt før så i havde nået at se ham, men sådan skulle det ikke være! Han ville selv bestemme ;o)
Vi havde en skøn tur til Lübeck, godt hotel, spændende by, dejlig med sol, dog lidt blæst den ene dag. Men alt i alt en dejlig ferie!
Kh. Jørn & Birthe

af Birthe & Jørn

tillykke med barnebarn nr 4
Håber at I har det godt. Her er vejret rigtig godt. Vi har lige haft 4 gode dage på Anholt, hvor Møller har fået isoleret vores nye tilbygning. Jeg har fået gjort forårsrent i sommerhuset og jaget de store edderkopper ud. Så nu kan sommeren godt komme.
Vi sad netop ude på terrassen i fredags og snakke om hvordan det mon gik i hos Morten og Susanne. Vi prøvede så at ringe til dem kl ca 16, og fil fat i Mogens, som fortalte at de var på sygehuset. I er vel igang med klargøring af båden.
Mange hilsner Kirsten og Møller

af Kirsten Hansen

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  »151-160«  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274