GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Velkommen hjem!
Kære Inge Lise og Martin!

En lille hilsen fra "en blind passager", som tillod sig at være med hver dag på jeres dejlige tur. Det har været utrolig skønt og indholdsrig at læse jeres sejlberetning, som jeg har nydt og vil sige tak for, men ikke mindst glæder det mig, hvis I nu er hjemme igen i god behold.af Lentia

Det var bare dejligt
At snakke lidt sammen via SKYPE forleden dag. Det er dejligt at I fortsat har det godt, men det er også rart at høre at I nu snart kommer hjem for en tid.
Idag har vi forresten fået besked på, at FREYA er kommet på land i dag, og at hun så meget fin ud i bunden. Så nu kan vi igen sove roligt, uden at være nervøse for de kommende vinterstorme nord for Stockholm.
Nå men nu må i have nogel gode afslapningsdage i Madrid og så ønsker vi jer god tur hjem.
MKH
Kirsten og John

af Kirsten og John

Kære Lykke og Martin
Kære Lykke og Martin
Jeg prøver igen. Har tidligere prøvet, men blev "kastet af". Censur...? Nå, men her i psykiatrien går det derudaf. Ventetidsgaranti til børn- og ungepsykiatrien venter pr. 1. januar 2008 og psykiatriplan i høring, en ny direktør for psykiatrien og en ny direktør for regionen. Jo her går det godt, og lidt spændende er det jo hvordan det hele skal være fremover, om de gamle Vejle Amt-dyder efterhånden kan genfindes i alt det nye. Centerstrukturen skal i øvrigt allerede nu afløses af noget andet, som vi ikke endnu ved hvad bliver.
På privetfronten blev masteren skrevet færdigt i løbet af sommeren, og 1. september var eksamen i hus og kalotten sat på hovedet. Stor lettelse. Siden har den stået på små og store projekter i huset og haven, som har lidt noget pga. åndelig og fysisk fravær i de 2 år som studiet varede. Dejligt at det er slut, selvom rastløsheden også sniger sig ind...
Vi ser ikke meget til hinanden Inge, Karen og jeg. Faktisk stort set ikke. Der er ikke naturlige sammenhænge at mødes med Karen i, og Inge ser jeg en sjælden gang ved ledermøder, men i en ny struktur kommer vi nok lidt tættere igen. Det håber jeg.
Jeg ser Kirsten Christensen (din afløser Lykke) af og til, forsøger at støtte så godt jeg kan. Ikke alt er lige let hver dag, tror jeg. Idag har sekretærgruppen kollektivt bedt om mere i løn, ja hvem ønsker ikke det!!
Hvor er I mon henne nu? Kan godt læse jeres position foroven på denne siden, men hvad forstand har jeg landkrabbe på det...Har I haft en god tur, og har vejret været nogenlunde ved jer og båden? Har du været i Kolding for ikke så længe siden Lykke? Tror jeg hørte et rygte... Sejler I alene nu eller...?

Mange hilsner
Heine

af Heine Rasmussen

2354 Km.
Kære Ingelise og Martin.
Ifølge min bilnavigator er der altså 2354 km ned til jeres position den 20.9.2007 kl. 19.38 - stednavn GIJON. Ifølge samme navigator kan vi være fremme i bil i morgen kl. 17.59. Det er jo ikke så galt selv om vi altså så skal køre nu her kl. 18.12 dansk tid.
Idag tror vi nok vi har fået den første rigtige efterårsblæst. Nordøst og omkring 15 m/s har de sagt. Vandstanden i de sønderjyske østvendte havne var her til morgen meget høj. I Aabenraa stod vandet op til kajkanten.
Her på Søndervænget falder æblerne ned og vi må samle, skrælle o.s.v.
Vi går jævnligt og taler om hvordan det mon går hos Jer. Vi håber selvfølgelig - og tror da også på - at I har det helt fantastisk samt at alt fungerer som det skal.
Dert glædede mig at læse, at Martin var igang med at rense/skifte diverse filtre. Vi har jo også opdaget at man er nødt til at arbejde med vedligehold og opmærksomt følge med i hvordan alle dele på/ved og i skibet fungerer. Men det er nu også helt hyggeligt arbejde.
Har vist nok sagt det før, men vi er virkelig glade for at kunne følge med jer på jeres færd via hjemmesiden. Med lidt god vilje kan man godt 'mærke' nærværet.
Vi regner helt bestemt med at vi bliver informeret, når hjemkomstdatoen kendes.
Fortsat rigtig god tur.
Kirsten har lige kaldt på mig, for nu skal vi have frikadeller med stuvet hvidkål. Og jeg har bestemt at vi tager et glas rødvin til, og så skåler vi for Jer.
mange kærlige hilsener

af kirsten og John

Desde Kolding!
Hola Inge Lise ... y Martín,

Me imagino que ya sabes quien soy, verdad?
Hace un tiempo te mandè un e.mail pero me lo devolvieron. Por eso te escribo en el libro de invitados.

En el mail te decía que el dia antes de vuestra salida a la aventura, mi marido y yo estuvimos paseando por el puerto y allí estaba vuestra Nausikaa. Tranquila y lista para zarpar. Me hizo mucha ilusión ver la barca tan bonita que teneis.

No tengo mucho tiempo para seguir tu diario pero algunas veces lo abro para saber donde estais.

Me doy cuenta también que no os falta ni la familia ni los amigos para vivir con vosotros vuestra aventura.
Debe ser fascinante lo que estais viviendo!

Inge Lisa te deseo lo mejor para ti y tu marido en lo que os queda de viaje.

Yo ya he empezado las clases de espanol y de momento tengo 4 grupos en AOF y 2 en la escuela de jóvenes. Sigue el interés por la lengua espanola.

Deseo que puedas practicar mucho espanol con los espanolitos. Estos dias se celebra en San Sebastian el festival de cine. Por eso hay mucha gente.

Muchos saludos desde tu tierra y saludos a mis paisanos!

Recibe un fuerte abrazo de..... Àngels


af àngels nadal

Kære IngeLise og Martin
Kære Inge-Lise og Martin

Tusind tak for jeres brev med de interessante billeder, hvor er det skønt at læse om jeres spændende oplevelser og at se billederne, det er dejligt at I sætter pris på og virkelig ny-
der jeres mange indtryk. Vi vil også gerne sige tak for kortet til Pouls fødselsdag, det var
pænt af jer at tænke på ham, vi ville gerne at I have været med på dagen. Vi havde en vir-
kelig god dag på Skamlingsbanken, vi var 38, den ældste gæst var 92 år (farmor) og den
yngste 10 mdr. (Maria). Ellers er alt vel herhjemme, i næste uge skal vi i sommerhus ved
Hvide Sande, det er gaven til Poul fra Christina og Steen, det er Skærbækværkets sommer-
hus, hvor vi har været før.
Nu vil vi slutte med at ønske jer god vind fremover og håber alt er vel ombord.
De kærligste hilsner og tanker
fra
Poul og Sonja

af Poul og Sonja

Det skønne danske efterår ...
Kære besætning på Nausikaa. Ingen grund til at spørge om i har det godt - det fremgår med al tydelighed af både logbogen og senest rejsebrev 10 - La Rochelle - Saint Jean de Luz. Farverne i det danske efterår er begyndt at vise sig, temperaturen er under jeres 24-25 grader, solen har i dag været skarp mellem skyerne - nej ingen regn i dag, men rigtig meget vind. Vi var lige forbi Trapholdt, der har fået guldæg - en del af Dr. Würtz' private billedkunst - på væggene - der var bare stop fyldt, så vi betaler entré en anden dag. Herefter forbi Birkemose Golfklub, hvorfra Olga har orlov grundet et brud på håndleddet i april, men landskabet, solen og kaffen var formidabel, herefter et smut via Skærbæk, hvor DONG Energy bygger og fornyer, så den hyggelige fiskerby er ved at blive et hjørne af sig selv, herefter til Mazda i Middelfart - den gamle fylder fem - og så fik både den nye marinaen ved Kulturøen samt Middelfart Marine et besøg. Sol og frisk til hård vind i Fænøsund med hvide skumtoppe og sejlere med og uden spiler. Vi sendte jer en kærlig tanke, for på disse kanter er der trækkraft i vinden, så ingen grund til at gå for motor på denne søndag i Danmark. Fruen er startet på bridge-sæsonen, så det var godt, at det var venstre håndled, der gik i to stykker. På Fanø er vi blevet færdig med moderniseringen indenfor, stort set færdig med at male huset, så nu mangler vi bare at tømreren skal komme at lægge nyt tag på i løbet af en fjorten dages tid. Vi har truffet endelig besltning om at sælge huset ved landingspladsen i Vorupør til foråret, så bliver der forhåbentlig lidt tid til havkajakken. Til slut sender jeg de varmeste hilsener her fra Glamsbjergvej med ønsket om fortsat god sejlads og mange gode oplevelser.

af O&O

Farverne kommer snart.
Hej i kære.
Nu varer det ikke længe før efterårsfarverne begynder at vise sig herhjemme. Når man nu ikke kan være på rejse, så kan man faktisk godt glæde sig over efteråret med de mange spændende indtryk.
Jeg har travlt med at forsøge på at gøre mig lidt nyttig hos vore drenge. De har jo altid forandrings/byggeprojekter igang. Men det er da vist ikke noget specielt for vore drenge !!
Idag har jeg taget en fridag, for min ryg har meddelt mig, at den ikke havde godt af at lave nye gavle i går.
Kirsten er lige kørt til Børkop for at besøge min 'datter' Heidi. Der har været barnedåb medens vi var borte.
Fortsat god tur og mange kærlige hilsener fra

af Kirsten og John

Hjemme igen
Kære Ingelise og Martin Nu er vejret blevet helt efterårsagtigt, så derfor er vi taget hjem, der er også en del at ordne inden vi skal til Kina.I har det gpdt kan vi forstå. Det ver hyggeligt at hilse påJer da I var hjemme.Kærlig hilsen

af Jørgen og Gerda

Lange bukser.
Hej med jer.
Dejligt at se i logbogen, at alt står vel til og at det FLASKER sig for jer.
Temperaturen her er nu til, at jeg for første gang siden engang i midten af juni har måttet skifte de korte bukser ud med nogle, som er lidt længere.
Ellers er vi ved at finde vore gamle 'når vi er hjemme' vaner frem.
Vi glæder os til at se jer - men det har vi da vist skrevet før. Fortsat god tur.

af Besætningen på FREYA

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  »161-170«  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274