GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Så blev vi alligevel snydt ..
For at tage ordentlkig afsked og ønske god tur. Kirsten var sikker på at I skulle rejse den 20. maj !!!
Men sådan var det ikke, ser det ud til. Alligevel - vi håber I får en dejlig sommer.
Vi søsatte FREYA den 20 april - samme dag som I rejste. Det gik fint denne gang - ingen nye skader.
Men vi er ikke nær så effektive med hensyn til at blive klar til at sejle. Der mangler stadig en lang ARBEJDSDAG! Vores nye oliefyr !!!! vil ikke starte, så det venter på specialist. Vi regner med at sejle på tur Kristi Himmelfart.
Nå - men god vind - og al mulig held og lykke.
KH
Gaarslev

af John Ljungberg

Mange tak for sidst
Håber at I får nogle gode dage sammen med jeres kære. Det var en dejlig dag i Lemvig. En stor hilsen fra alle som var til stede i Lemvig denne dag.
Hilsen. Mie og Karl Peder

af Karl Peder Graversen

hilsen fra Thorsø
Hej Inge LIse og Martin. Jeg forsøger igen - havde lige skrevet et indlæg - og pist væk var det!! Nå, ville bare sige, jeg lige har været inde for at se de billeder I har fra jeres tur til Puerto Rico - det gør da bare, at jeg glæder mig endnu mere til fredag morgen, hvor vi flyver dertil! Det er blevet efterår i DK, det regner og blæser, og også nattefrosten har været på visit... Jeg håber, I har det godt - og sender en kærlig hilsen fra alle her.
Bodil.

af Bodil Lykke Mose

Hej Inge Lise og Martin
Hej med jer lige en hilsen fra Almind her er alt vel Dan går med noget allegi eller hvad det er han skal til næse ører specilalist den 11 november. Håber i har det godt var oppe at se Christian spille fodboldtkamp sikket et mål den knægt kunne skyde, børnene kommer i næste uge så må vi se hvad vi skal lave, glæder os til at i kommer hjem igen. Dan er begyndt at spille håndboldt om tirsdagen Marie Louise ville ikke rigtig tro på det, men morfar sagde at Wilbeck havde ringet, pas godt på jer selv glæder os til i kommer hjem. Hilsen Dan og Tove

af Tove og Dan

Man må jo passe sine forpligtelser!
Kære Inge Lise og Martin. Vi ville jo egentlig gerne have været med jer på turen fra Italien til Grækenland her i efteråret, men vi må have malet huset på Glamsbjergvej, så vurderingsmanden fra kreditforeningen synes, at det er i orden, at vi får hjemtaget et lån, der kan give os mulighed for at booke flybilletter til os begge to i 2012. Jeg bryder mig ikke om at efterlade Olga alene her i flere uger, medens jeg sejler rundt med jer under de varme himmelstrøg. Jeg regner med at blive færdig på stilladset ud mod fjorden i weekenden, så mangler jeg bare det, der kan nås fra en almindelig stige. Så der er lys forude.
Nu må vi se, hvordan verden arter sig. Jeg vil jo gerne sikre mig, at NAUSIKAA ikke indgår som et nationalt græsk pant, når nu Grækenland går statsbankerot i foråret 2012, og vi har købt flybilletter. Kunne i ikke lige tjekke det op på det forhold. Skulle det gå så galt, så inviterer vi jer til Fanø, så i ikke skal sidde på Egernvej og kede jer.
Nå, men vi håber, at i har det tilpas komfortabelt, og at i kommer godt på land med Nausikaa. Jeg skal ind og hvile foran fjerneren (vi har jo fået den 3. medalje i vandejejscykling i dag) efter dagens malerarbejde, så jeg er frisk til en 12 - 15 km i løbeskoene i morgen - og efter dette har Olga en forventning om, at jeg fortsætter malerarbejdet, så alt er klart til vurderingsmanden fra kreditforeningen, hvis og når han kommer. Jeg var lige til forelæsning om K.E. Løgstrup i aftes og synes godt at kunne genkende, at mennesket som udgangspunkt er ond. Kan jeg få det kreditforeningslån uden at male færdigt, kan jeg?
Jeg skal hilse fra Olga, hun er i køkkenet efter en dejlig middag. Der er da lyspunkter! Jeg skulle hilse jer så kærligt.
Den overbebyrdede maler / Ole

af Ole Knudgaard

Hilsen fra mig derhjemme
Kære Inge Lise og Martin.
Jeg har lige læst et par af jeres rejsebreve - "var med jer på Menorca-turen" - og det var jo dejlig læsning. Her har vi haft en flot sensommerdag, men i går styrtede det ned i tykke tove, og jorden er for våd til, at bonden kan pløje. Ganske vist har NK lovet at trække ham fri, når/hvis han kører fast, men men..... i morgen måske.
Ellers alt vel - skønt at vide, I har det lige så godt, som I og vi kunne ønske det for jer.
Jeg ser lige ud af vinduet en stor flok fugle samle sig - ja, sommeren går på hæld, men vi regner med at indhente sol og varme i Alcudia - glæder os til at være der sammen med vores familie.
Fortsat god vind - og kærlig hilsen fra Esther

af Esther L. Skaarup

Som en løve i et bur.
Hej. Det er dejligt at se, at I har det rigtig godt - og at I nyder det hele.
Lavtrykkene dominerer fortsat vejret i gmale Danmark, og det betyder blæst - lave temperaturer og regn i mere eller mindre upassende mængder.
Vi nyder det ikke så meget, ikke på grund af vejret, men fordi Freya står på land i Ebeltoft og vi er hjemme i Gaarslev. (E-mail er afsendt med beskrivelse af situationen).
Reparation er vist nok påbeyndt i dag, og vi håber båden bliver klar til søsætning i morgen aften.
Pas godt på Jer selv og fortsæt med at nyde livet.
KH
Gaarslev

af John Ljungberg

Tak for sidst !
Så fik vi det hele monteret igen, og det sidder rigtigt fint og godt ! men èn ulykke kommer sjældent alene. Stemplet havde sat sig - så vi makkede med det og fik det løsnet, men den lille "KINESER" havde mistet kompressionen, så nu går vi for sejl og påhængsmotor til Cagliari i morgen, og så vil vi se om vi kan finde en ny maskine til en rimelig pris, da det ikke kan svare sig at reparere på kineseren desværre.
Det var hyggeligt at hilse på jer og vi ønsker jer en fortsat god rejse og en bod Dansk sommer når I når hjem til DK.
Thomas og Niels - MUSSE-to

af Niels Laursen

Majvejret er her.
Hej med Jer.
Nu er majvejret blevet lidt mere 'normalt'. Der er kommet vind og der er kommet nogle dage med lavere temperaturer og noget nedbør. Vi har sikkert godt af det.
Vi har nu fået repareret lønningen og vi har fået bygget en låge ind til motoren. Det er rigtig lækkert. Mangler bare lidt oprydning og slutrengøring, før vi kan tage på prøvesejladser. Vi glæder os.
Ellers er der ikke så meget nyt her i Gaarslev. Det går stadig fint med Kirsten.
Det er dejligt at se, at I nu er kommet til Korsika. Vi håber virkelig I får nogle rigtig gode oplevelser også der. Fortsat god tur

KH

af John Ljungberg

En varm majhilsen fra Kolding
Nattetemperaturen er lidt højere i Rom end Kolding, men ellers ligner vejret jo hinanden. Ja, det vil lige sige, at i har iflg. DMI ingen vind at sejle på, men det har vi her i Lillebælt-området. Men det er jo ikke just vinden, der bliver gjort mest ud af, når vi - 11.000 - løber ½-marathon i det skønne naturområde med den Gamle Lillebæltsbro som centrum. Jeg sender jer en kærlig tanke, når jeg, de to gange vi løber over broen, skuer ned på de mange sejlere på Lillebælts blå vand.
En varm majhilsen til hele besætningen her fra Glamsbjergvej.

af Ole Knudgaard

Der er ialt 274 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  »41-50«  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-274