Nyheder fra 2017

Her kan du læse nyheder fra Nausikaa.

Nyt layout af hjemmesiden
Som I har opdaget, er der kommet nyt layout af hjemmesiden. Det er den samme hjemmeside med de samme data, der har fået nyt layout. Hjemmesiden gik i luften i marts 2001, altså 16 år siden, og der er sket meget på internetfronten, siden vi startede op. Dengang var der ikke noget, der hed tablet eller smartphone; det eneste, der eksisterede var PC’er, som siden var designet til. I dag bruger de fleste tablet (iPad) eller smartphone, og der må vi indrømme, at det gamle layout ikke fungerede ret godt. Det var især billedvisningen, der generede webmasteren (Jakob). Det fik han lavet om, så det nu fungerer meget bedre. Man kan med touchskærme swipe fra billede til billede, og hvis man swiper nedad, kommer man tilbage til billedgalleriet og kan vælge en ny serie billeder. Men det greb om sig, og Jakob valgte at lave hele layoutet om. Det meste giver sig selv, men der er en lille ting, som nogle har efterspurgt, og som de kunne på det gamle layout. Hvordan logger man på? Yderst til højre på menubjælken øverst på siden, er der et Login ikon. Trykker man på det, kan man logge in som på det gamle layout. Under menuen ’Information’ får man adgang til bl.a. ’Sejlplan’. Håber ovennævnte hjælper lidt. Hvis der er spørgsmål eller problemer, så kontakt mig endelig. Med sejlerhilsen skipper.

skrevet af Martin Leo Hansen

Foråret 2017
Så er vi atter ombord på Nausikaa, som I måske allerede har læst i logbogen. Vi tog via Malta, som vi havde planer om at besøge sidste efterår på vor sejlads langs sydkysten af Sicilien, men vi droppede det på grund af vejret. Nu har vi set øen, en spændende og anderledes ø, absolut et besøg værd. Efter forårsklargøringen bliver vi liggende i Trapani til efter påske. Vi har læst, at det skulle være helt specielt at opleve påsken i Trapani, så det vil vi. Efter påske sejler vi til Palermo, hvorfra vi tager et smut hjem til konfirmation. Derefter gå turen ud til de Lipariske øer og videre op langs Italiens vestkyst til Rom, hvor vi lader båden ligge i juli og august måned, mens vi tager hjem på sommerlandlov. Til efteråret går turen videre nordpå; vi er så småt på vej hjem. Vi har været af sted i 10 år; det er 11. sæson, vi skal i gang med nu, så vi føler, at det er på tide at komme hjemover.

skrevet af Martin Leo Hansen

Vælg fra hvilket år du vil læse nyheder: 2022  2021  2019  2018  »2017«  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007