Nyheder fra 2013

Her kan du læse nyheder fra Nausikaa.

Planer for efteråret 2013
Vi er nu ved at være rejseklar. Vi havde oprindeligt planer om, at vi ville have været ned til båden omkring 1. september og så tage hjem igen midt i september. Vi havde 2 fødselsdage, vi skulle hjem til d. 18. og d. 21. september. Vi syntes, at det ville blive for meget rejsen frem og tilbage, og vi havde også lidt problemer med at finde et sted til båden, mens vi var hjemme. Et sted, der var til at betale for penge, og hvor det var til at komme fra og til, så vi besluttede at vente med at tage derned til efter festerne. Vi flyver til Bodrum mandag d. 23. september og har bestilt søsætning til fredag d. 27. september. Planen for efteråret er lidt åben. Vi skal til Antalya og være der d. 6.oktober for at samle Jakob og Maiken op, men når de tager hjem efter en uge, har vi ikke rigtigt planlagt noget bortset fra hjemrejsen. Vi har bestilt fly hjem fra Dalaman d. 15. november og har planer om at tage båden på land i Marmaris.

skrevet af Martin Leo Hansen

Problemer med kortvisning i IE
Der er p.t. problemer med kortvisningen i nogle versioner af Internet Explorer. Hvis du under "Hvor er vi?" ikke ser et kort, kan du klikke på stednavnet over kortet. Dette er et link der åbner kortet i et nyt vindue.

skrevet af Jakob Lykke Hansen

Planer for foråret 2013
Vi er nu ved at være rejseklar. Vi flyver til Marmaris torsdag d. 4. april for at gøre båden klar til søsætning, som vi har bestilt til lørdag d. 13. april. Efter søsætningen og klargøringen af båden sætter vi kurs mod Grækenland. Vi har planer om at besøge Dodekaneserne og en del af øerne i Kykladerne, og derfra går turen op mellem Evia og det græske fastland til Sporaderne. Hvis tiden tillader det, sejler vi til Thessaloniki; ellers går turen direkte over til de Østlige Sporader og ned langs Tyrkiets kyst til Bodrum, hvor vi har bestilt plads til båden fra d. 1. juli. Vi har allerede bestilt billetter hjem fra Bodrum onsdag d. 3. juli. Vi har endnu ikke lavet planer for efteråret. På ’gensyn’ den 4. april, hvor vi genoptager opdateringen af logbogen m.m.

skrevet af Martin Leo Hansen

Vælg fra hvilket år du vil læse nyheder: 2022  2021  2019  2018  2017  2016  2015  2014  »2013«  2012  2011  2010  2009  2008  2007