Nyheder fra 2009

Her kan du læse nyheder fra Nausikaa.

Mobiltelefon nr.
Vi har nu fået anskaffet nogle nye telefoner og nye SIM kort, så nu kan vi igen modtage SMS'er og opkald på 30823872. Det er den telefon, vi normalt vil have åben. Telefon nr. 20993872, som vi har brugt mens vi ventede på de nye telefoner, vil fremover kun være tændt en gang i mellem, så venligst fremover benyt +45 30823872.

skrevet af Martin Leo Hansen

Sortering af billeder.
Der er flere, der har klaget over den rækkefølge, billederne har; de er sorteret alfabetisk, og det er ikke så hensigtsmæsigt. Vi er desværre ikke i stand til at sortere dem efter dato med den database vi anvender, så der arbejdes på at konvetere databasen til en anden type, så vi kan løse problemet. Et lille tip: hvis man klikker på det lille billede i rejsebrevet, vil man få åbnet et nyt vindue med de billeder, der hører til det pågældende rejsebrev. Bemærk, det kan godt tage lidt tid at åbne vinduet med billeder.

skrevet af Martin Leo Hansen

Kort mangler.
Vi har konstateret en lille fejl på hjemmesiden. Når vi opdaterer vores position fra internettet, mangler de små kort under punktet "Hvor er vi?", men klikker man på "Kort mangler" åbnes der et nyt vindue med det manglende kort. Vi opdaterer normalt positionen ved hjælp af mobiltelefonen og WAP, men da nu mobiltelefonerne blev stjålet, var vi nødt til at benytte internettet. Der arbejdes på en løsning af problemet.

skrevet af Martin Leo Hansen

VIGTIG meddelselse - ny e-mail adresse.
TDC har lukket for vor e-mail account – martinh@mail.dk, nu vi har fået IP telefoni derhjemme. De kunne godt have varslet det, men sådan skulle det ikke være. Jeg har i stedet oprettet en gmail account og vor e-mail adresse vil fremover være: martin.leo.hansen@gmail.com.
E-mail adresse post@nausikaa.dk kan stadig benyttes.

skrevet af Martin Leo Hansen

Andet mobiltelefon nr.
Vi har fået stjålet et par mobiltelefoner og en af dem var 30823872, som står oplyst på kontaktsiden og på vort visitkort. Den er midlertidigt lukket, indtil vi får en ny telefon og et nyt SIM kort. Venligst benyt +45 20993872 indtil videre, hvis I vil i kontakt med os enten pr. telefon eller SMS. Vi giver besked når 30823872 igen er aktiv.

skrevet af Martin Leo Hansen

Captcha check.
Vi har været plangt af SPAM i gæstebogen gennem længere tid. For at undgå dette er der lavet et captcha check inden man sender indlægget til gæstebogen. Det er beskrevet på selve siden, så det skulle være til at finde ud af. Håber ikke at det afholder nogle fra at skrive et indlæg, det er rigtig dejligt at få en e-mail eller en besked i gæstebogen. Så må vi se hvornår robotterne finder ud af at læse captcha billedet, men indtil da skulle vi være fri for SPAM.

skrevet af Martin Leo Hansen

Planer for 2009
Så er planerne for 2009 ved at være på plads - i hvert fald den overordnede plan. Vi har billet til Gran Canaria i morgen d. 17. januar og efter proviantering m.m. går turen mod La Gomera evt. med et lille stop-over på Tenerife. Derfra videre til El Hierro, La Palma og tilbage til Tenerife, hvor vi har planer om at overvære karnevallet. Vi tager et smut hjem fra Tenerife engang midt i marts måned. Fra Tenerife går turen tilbage til Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote, hvor vi har planer om at være sidst i marts. Først i april går turen videre fra Lanzarote til Marokko, hvor vi vil tilbringe resten af april måned, inden det bliver for varmt. Fra Marokko videre til Gibraltar og ind i Middelhavet. Hvis alt går efter planen, tilbringer vi maj måned langs Costa del Sol (Malaga – Almeria) og juni måned langs Costa Blanca (Cartagena – Alicante) og tager hjem til Danmark i juli og august måned, hvor det kan være meget varmt i det sydlige Spanien. I september fortsætter vi vor tur og sejler til Ibiza, Formentera, Mallorca og Menorca og regner med at bruge 1 måned på disse øer. Fra Balearerne går turen tilbage til Valencia og op langs Costa del Azahar og Costa Dorada til Barcelona, hvor vi vil være engang sidst i oktober måned. Vi har planer om at finde et sted nord for Barcelona, hvor vi kan få båden på land for vinteren. Der er mange ting, der kan ændre planen, men det er, som den ser ud på nuværende tidspunkt. Er der nogen, der ønsker at besøge os et eller andet sted på turen, så kontakt os for en mere præcis dato, hvis vi er i stand til at give en sådan.

skrevet af Martin Leo Hansen

Vælg fra hvilket år du vil læse nyheder: 2021  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  »2009«  2008  2007