Nyheder fra 2014

Her kan du læse nyheder fra Nausikaa.

Planer for efteråret 2014
Som I sikkert har opdaget, er vi godt i gang med sejlturen i efteråret. Vi kom ned til Evoiko Sea Center d. 9. september og kom i vandet d. 12. september. Vor plan for efteråret var at sejle syd på til Kykladerne og besøge Kythnos, Sifnos, Sikinos eller Ios og ned til Santorini. Derfra over til Dodekaneserne og besøge Patmos, evt. Arki, Lipsi og derfra via Leros, Kos, Tilos og Karpathos til Kreta. Her skal vi være i uge 42, hvor Jakob med familie kommer på besøg. Vi har bestilt plads til båden den kommende vinter i Agios Nikolaos på Kreta. Vi flyver hjem d. 29. oktober. Men vejret driller lidt, så vi har allerede været nødt til at ændre vor plan; vi droppede Sifnos og sejlede til Naxos i stedet. Hvordan turen forløber, afhænger som sagt af vejret, og det er meget ustabilt i dette efterår så vi får se, hvad vi når.

skrevet af Martin Leo Hansen

Nyt punkt på menuen – "Ruten"
Der er oprettet et nyt punkt på menuen ude til venstre: Ruten. Her viser vi ruten, som Nausikaa har fulgt på turen til Middelhavet og rundt i Middelhavet. Det første kort viser ruten i 2007 til 2013. Kortet nedenunder ruten fra 2014 og fremover. Kortene er opdelt i felter, der viser de områder, vi har besøgt i de pågældende år. Klikker man på et årstal, får man et kort over det område, vi har besejlet det pågældende år. Kortene for det pågældende år er opdelt i områder, der viser hvilke rejsebreve, der er for området. Klikker man på et nummer, får man vist et kort over det område, det pågældende rejsebrev dækker med de havne, vi har anløbet. Man kan gå tilbage til ruten/oversigtskortet eller kortet over det årstal, man har valgt, ved at klikke på ’Tilbage til’ oven over kortet. Sammen med detailkortet over området for rejsebrevet vises rejsebrevet, og klikker man på det lille billede i rejsebrevet, får man vist de tilhørende billeder. God fornøjelse!

skrevet af Martin Leo Hansen

Planer for foråret 2014
Vi er nu ved at være rejseklar; flyver til Dalaman via. København og Istanbul i morgen fredag d. 21. marts. Båden ligger i Marmaris Yacht Marina, og vi har bestilt søsætning fredag d. 28. marts, så den første uge går med klargøring af båden. Inden vi sejler fra Marmaris, har vi planer om at tage en tur ind til Capadocia, hvor vi bl.a. vil tage en tur med ballon. Når vejret er til det, sætter vi kurs nord på op langs Tyrkiets kyst, og hvis tiden tillader det, sejler vi gennem Dardanellerstrædet op til Istanbul. Fra Tyrkiet går turen over til det nordlige Grækenland og videre ned til strædet mellem fastlandet og Evia, hvor vi har fået plads til båden i juli og august måned hos Evoiko Sea Center. Vi har fly hjem fra Athen torsdag d. 3. juli. Efter et par måneder i Danmark tager vi tilbage til båden og fortsætter vores tur rundt i det græske øhav, men herom senere. Vi starter opdateringen af logbogen i morgen d. 21. marts. På ”gensyn”.

skrevet af Martin Leo Hansen

Captcha check på ’Kontaktformularen’.
Vi har været plaget af SPAM på kontaktformularen gennem længere tid. For at undgå dette, er der lavet et captcha check inden man sender indlægget. Det er beskrevet på selve siden, så det skulle være til at finde ud af. Håber ikke, at det afholder nogen fra at kontakte os - det er rigtig dejligt at få en e-mail eller en besked. Så må vi se, hvornår robotterne finder ud af at læse captcha billedet, men indtil da skulle vi være fri for SPAM.

skrevet af Martin Leo Hansen

Vælg fra hvilket år du vil læse nyheder: 2022  2021  2019  2018  2017  2016  2015  »2014«  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007