Nyheder fra 2007

Her kan du læse nyheder fra Nausikaa.

Kommunikation
Der har været en del problemer med kontaktformularen, hvor man blev afvist eller der ikke blev sendt noget videre til os. Vi beklager meget de problemer det har givet, men fejlen skulle nu være rettet og man kan igen bruge kontaktformularen, hvis man vil sende en e-mail til os. I er også velkommen til at bruge martinh@mail.dk, til kommunikation med os, den bliver også læst jævnligt.
Tak for alle de hilsner vi har modtaget og tak for indlæggene i gæstebogen.

skrevet af Martin Hansen

Problemer med e-mail
Kommunikation er en svær ting. Vi har igennem længere tid haft problemer med kontaktformularen, det har og er ikke muligt at sende meddelser fra denne formular.
Nu har vi fået problemer med det modem der forbinder PC'er og kortbølgeradioen, så nu er det slut med at sende e-mail den vej indtil det er ordnet.
I er velkommen til at sende e-mail til følgende adr.: martinh@mail.dk dem kan jeg stadig modtage.
Ellers er alt vel ombord.
Hilsen skipper.

skrevet af Martin Hansen

Klar til afgang
Så er båden søklar og pakket til sommertogtet. Vi sejler fra Kolding i morgen St. Bededag d. 4. maj og forventer at sejle ved godt 13 tiden. Der er øl/vin eller vand og lidt til maven ved 12 tiden, hvis I skulle komme forbi.

skrevet af Martin Hansen

Planer for 2007
Vi fik bundbehandlet båden i sidste uge, hvor vi havde sommervejr, så vore planer om afgang fra Kolding fredag d. 4. maj (St. Bededag) over middag, holder vi fast i. Hvis der er nogle der har lyst til at komme forbi Kolding nordhavn ved middagstid, for at sige farevel, så er der øl/vin og lidt fast føde.
Turen i år er planlagt til at gå ned gennem Kielerkanalen og videre til Holland, hvor vi håber at kunne nå at få et glimt at blomsterløgmarkerne inden hovederne bliver klippet af blomsterne. Fra holland går turen videre til Belgien, hvor Brügge er et af de steder vi ønsker at besøge inden vi fortsætter langs Frankrigs nordkyst ned til Nordmandiet, hvor vi har planer om at besøge stederne og mindesmærkerne fra D-dagen.
Fra Frankrig tager vi et smut ud til De Engelske Kanaløer (Alderney, Guernsey og Jersey, som vi var sejlende til i 1997). Efter Kanaløerne går turen videre til Brittany og ned langs Frankrigs Atlanterhavskyst. Vi vil følge kysten ned til Spanien, der er mange spændende øer og steder vi gerne vil besøge og opleve, så hvorfor sejle tværs over Biscayen. Vi er taget afsted for at opleve verden, ikke for at sejle langt og kun se vand.
Vi planlægger også med ture ind i landet, så vi oplever lidt andet end kysten og havnebyerne.
Nordspaniens kyst ser meget spændende ud og vi glæder os meget til at besøge den. Af større byer kan nævnes San Sebastian, Bilbao, Santander og Gijón. Vi regner ikke med at nå længere end La Coruña i år, hvor vi planlægger at tage båden på land sidst i oktober og tage et fly hjem.


skrevet af Martin Hansen

Afgangen mod sydlige breddegrader nærmer sig.
Forberedelserne til turen mod de sydlige breddegrader er ved at tage form og vi er kommet langt med planlægningen. Inge Lise har sagt sit job op til udgangen af april måned og har sidste arbejdsdag på onsdag d. 4. april. Vi har endnu ikke lagt os fast på en dato for afgang, det afhænger lidt af vejret, hvornår vi kan blive klar, men vi håber at kunne komme afsted omkring 4. maj, men herom senere når vi er kommet lidt længere med klargøringen.
Der er mange ting der skal ordnes og tages stilling til inden vi tager afsted i mange månder ad gangen. Aviser siges op, 'Nej tak' til reklamer, e-box, forsikringer, EU sygesikringsbevis, blade afmeldes o.s.v., men vi er ved at have styr på disse ting og er begyndt at glæde os til turen.

skrevet af Martin Hansen

Vælg fra hvilket år du vil læse nyheder: 2022  2021  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  »2007«